Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa Seksivau

Piisamit söivät Aake Kallialan

Suspended SkeletonCreative Commons License Shawn Allen
(MÖKKILAITURI) Mikkelissä jo pidemmän aikaa paikallisia kauhun vallassa pitänyt verenhimoisten piisamien (Ondatra zibethicus) lauma on saanut uusimman uhrinsa. Näyttelijä Aake ”Nooh, norjalaisvitsi…” Kallialan raadeltu torso löytyi Mikkelin kupeessa sijaitsevan mökin laiturin alta sättimässä kirouksia jyrsijöille.
”Harva piisami asustaa kivitalossa keskellä Saimaata, mutta minäpä asun!” tilittää tuohtunut näyttelijä heiluttaen turhaan veristä kädentynkäänsä yrityksenä heristää nyrkkiään ulapalla virnuileville piisameille.
”Eniten harmittaa, ettei ole päässyt kalaan, kun tuo soutaminen ei oikein luonnistu”, toteaa Kalliala.
Piisamien edustajien mukaan kyseessä on ikävä väärinkäsitys.
”Suomen piisamien puolesta haluan esittää pahoitteluni arvostetulle näyttelijälle”, toteaa edusjyrsijä.
Tavallisen kadunpiisamin mielestä Kalliala on ”hieno mies, joskin vähän sitkeä.”
(Jutun kansalaistoimitti Anselmi Alahuhta.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kesätoimittajilla ei vielä juttupulaa

(PAINOTALO) Lehden tuoreen mediatutkimuksen mukaan lehdistön nettipalstoilla ei vielä ole havaittavissa ammattitoimittajien siirtymistä kesälomalle. Aivan sairaan kiinnostavaa materiaalia pukkaa oikeastaan...

Close