Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kesätoimittajilla ei vielä juttupulaa

(PAINOTALO) Lehden tuoreen mediatutkimuksen mukaan lehdistön nettipalstoilla ei vielä ole havaittavissa ammattitoimittajien siirtymistä kesälomalle. Aivan sairaan kiinnostavaa materiaalia pukkaa oikeastaan ihan koko lehdistön voimalla. Muutamaa nollatutkimuksen luovaa tulkintaa lukuunottamatta näyttää siltä, että samoja teemoja voidaan vielä kierrättää eri kuvilla ja nimillä jopa pari viikkoa.
Pikaisella linkkikatsauksella ei ihan täyttä tajunnanvirtaa ollut vielä näköpiirissä. Uutistoimituksen pääjohtaja Sven-Olof Bokstav lupaa, että nappa on aika hukassa kuitenkin jo loppuviikolla:
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”
Hänen mukaansa heinäkuun puoleen väliin mennessä korkki on jo ihan viimeistään tallattu ja loma-Suomi voi odottaa mökkilukemiseksi jotain ihan täyttä jerundaa.
“Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat”, toteaa Bokstav ja osoittaa hilpeänä aamukampaansa.
Lehtitalouslomittajien ohjeissa on hänen mukaansa painotettu, että haastatteluihin käytettävä aika käytetään pian nettivideoiden ja Facebookin selaamiseen.
(Jutun kansalaistoimitti Astrid Joenpohja.)

7 vastausta aiheeseen “Kesätoimittajilla ei vielä juttupulaa”

Kesätoimittajat löytävät aina kaikesta jutun jujun. Nuoruuden innolla he ryntäävät raportoimaan epäsiisteistä sikaloista, vapaan ObamistisYhdysvaltalaisen maailman vihollisista ja unihäisiöisiä yllättäen koettelevasta yöttömästä yöstä. Todella ulottuvat he uusiin ymmärryksen syvyyksiin, eivätkä tehdessään pelkää osoittaa mielipidettään.
Nostan ihmisryhmälle hattua (en omaani, vaan ohikulkijan sellaista).

Jutunjuurtahan on kesätoimittajilla suoraan edessään! Kuten esim.:
– Lorem Ipsumin historia
– Miksi sanomalehtipaperi ritisee revetessään
– Painomusteen yhteiskunnalliset vaikutukset amerikkalaisen blackface-teatterin kautta
– Juttu Facebookista
– Juttu Twitteristä
– Twitteristä juttu
– Facebookista juttu
– Matti Vanhanen
– Matti Vanhanen
– Mattivanhanen
– mattivanhanen
– Rahoituskohujupakkakriisitragediahäly
Sitten töihin, näppis sauhuamaan jo! Ja mukaan paljon hienoja ruutukaappauksia uusimmista statuspäivityksistä ja vaivautuneesta pääministeristä.

Maakuntalehdessä juttu twitteristä upposi kuin humalainen Tokoinrantaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia vaihtaa sloganiaan

(BASIJ, BASTILJ, PIRUAKO NÄISTÄ) Teknologiajätti Nokia pohtii tunnetun iskulauseensa vaihtamista, kertovat kirkasvetiset ja fosfaateilta säästyneet lähteet. Lähteiden mukaan vaihdon motiivina...

Close