Kategoriat
Politiikka

Lehden vetoomus: Kossuun enemmän voltteja kuin äänestysaktiivisuuteen

Koskenkorvan Viinaa hugovk
(UUSMEDIA) Internetissä ilmestyvä seksivaujulkaisu Lehti aloittaa tänään Europarlamenttivaalit 2009 -kampanjan, jonka iskulauseena on Pitäisikö Koskenkorvassa olla enemmän prosentteja kuin äänestysaktiivisuudessa?
Innovatiivisen aktivointikampanjan tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio siihen, että mikäli äänestysaktiivisuus jää ennätysalhaiseksi, joudutaan viinaakin ehkä lantraamaan. Sami Borgin ja Reiskan johtaman asiantuntijakolleegion mukaan on äärimmäisen tärkeää, että äänestysaktiivisuus kohoaa vähintään 38 prosenttiin.
”Tietty ois ihan tosi jees, jos voisit vippaa femman. Eiku jos saatas vaikka 45-volttiset vaalit ja sitten, jumalauta, kossu samalle tasolle! Eiku oikeesti, oon menossa Rastilaan, pistä nyt vittu kertalipun verran ja Sorbus kans hei”, pikkutakkinsa riisunut Reiska analysoi.

12 vastausta aiheeseen “Lehden vetoomus: Kossuun enemmän voltteja kuin äänestysaktiivisuuteen”

Neuvostoliittolainen Vladimir Anakronism pitää ajatusta äänestysprosentin ja alkoholiprosentin yhdenmukaisuudesta loistavana: ”Da, 110% vodka, harashoo!

Vladimir, jos ne on ns. proof-prosentteja niin 110 on aikuisten oikeesti vaan 55 %!

Vaalivaljojaisissa me otamma puheenjohtajan esimerkin mukaan punasta maitoa (3,8%) ainakin kymmenen litraa per nuppi niin tekee yli 38%

misshäs se ääänestyspaikka nyt taash olikaan
shai kerrankin syyn ääneshtää

EU-vaalien ehdokaslistat on aika monen puolueen kohdalla keskenkäyneet ja sisältävät tällä hetkellä liikaa sikuna-aineita. Seuraaviin vaaleihin ehdokkaat kannattaa ilman muuta tislata ainakin kolmeen kertaan.

Mitä jos metanolia ja etanolia sekoittaa keskenään :O Minulla peloittaa!!! Perkeleitä työntyy nurkista ja tehosekoittimessa pöyrii vanha luistin!!! MIKSI ASIOITA ON OLEMASSA!?!?

Omasta mielestäni alkoholin käyttö politiikan vaikutuksen alaisena on majesteettirikos. Kannatan tämän lisäksi kissaeläinten peräaukkojen sinapointia sekä ilmavaivojen sytyttelyä silloin kun oikein tekee mieli.

Annetaanko ne äänet niissä EU- (vai Miss Universum) -vaalitko jo juhlapuku- vai uimapukukierroksella?
Ja ukonköriläille sanon jo ennakkoon, että teille ei ainakaan niistä etupuolen nystyröistä ääniä heru!
Vielä siitä toisesta aiheesta: Voltteja pitää olla ja lujasti. Joku poliitikko joskus väitti, että vesi kiehahtaa 90 asteessa ja suorakulma on 100 astetta. Sen kun laittaisivat kossuun, siinä voisi tulla ukolla kuin ukolla ainakin tuplavoltti kahdella kierteellä vaaka-asentoon melko puhtain tuomariäänin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Onko tämä Lehden uusin otsikko? – katso kuvat!

(KOHU) Tennisässä Rafael Nadal putosi sunnuntaina yllättäen Ranskan avoimista. Nadalin kerrotaan säikähtäneen putoamistaan pahan kerran ja läikyttäneen sen vuoksi kahvinsa....

Close