Kategoriat
Kotimaa Urheilu

Onko tämä Lehden uusin otsikko? – katso kuvat!

(KOHU) Tennisässä Rafael Nadal putosi sunnuntaina yllättäen Ranskan avoimista. Nadalin kerrotaan säikähtäneen putoamistaan pahan kerran ja läikyttäneen sen vuoksi kahvinsa. Silminnäkijöiden mukaan putoaminen ei kuitenkaan aiheuttanut henkilövahinkoja.
Toistaiseksi ei tiedetä, kuka jätti Ranskan avoimeksi. Viranomaiset muistuttavat, että Ranska tulisi aina muistaa sulkea käytön jälkeen ja varsinkin jos lähistöllä on pieniä lapsia.

7 vastausta aiheeseen “Onko tämä Lehden uusin otsikko? – katso kuvat!”

Ranskan avoimuusministeri Rénëê Maginot-Linja kiistää jyrkästi väitteet Ranskan avoimuudesta, koska ”Minun nimessäni on enemmän kerakkeita kuin teillä yhteensä. Trés Chic.” Tarkempiin tiedusteluihin ministeri vastasi nostamalla kädet ylös ja heiluttamalla valkoista lippua.

Aika pettymyksen latasitte pöytään siellä Lehdessä! Odotin mielikuvitusta ja ulkosynnyttimiä kiihottavan otsikon taakse kätkeytyvän aivan yhtä kutkuttavan jutun, mutta sieltä paljastuikin vain epäselvää pikselimössöä jostakin puolijulkkiksesta, eikä paljastuksia ollut oikeasti kuin nimeksi.
Paheksun aina seuraavaan vastaavanlaiseen linkkiin asti!

Henkilövahinkoja ei siis aiheutunut, mutta tämän typerän uutisen lukijoiden joukossa on silti lukuisia suomalaisia. Kuka ajattelisi heitä?

Viva la Hullut päivät: valtion budjetti lensi Olkiluodon avoimista ovista á la France.

Jéàñ-îlpö Wïrtäñëüx, Paris-sans-de-luxen-kirjeenvaihtajamme vailla arviointikykyä, kiittää msrs. Elokuuta viiltävän tuoreesta, ketään tai mitään säästelevästä terävä-älyisestä satiirista joka tullaan muistamaan vielä satojen jälkeenkin. Vive le livre!

Matti ja Sirkka kesäisellä souturetkellä, Tuksu ja Mervi varakellukkeina siltä varalta että tappi irtoaa. Taustalla Helmenkalastaja kokee verkkoja, pari alligaattoria vaanii kaislikossa ja lauma Kongon mandrilleja poimii banaaneja.
Palmen murha-ase ei sen sijaan näy kuvassa. Otsikkona ”Wolframin hakukoneella ei vieläkään löydy pornoa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden testamentti Suomen kansalle EU-vaaleista

Tämä on testamentti, jota emme koskaan uskoneet joutuvamme kirjoittamaan. Meitä on kohdannut syvä suru. Sydämemme ovat murtuneet, enkä tuskamme määrää...

Close