Kategoriat
Urheilu

Yle toivoo USA:n Backesin saavan pelata

(BERN-E) YLE on esittänyt jääkiekon MM-kisojen direktoraatille vetoomuksen amerikkalaiskiekkoilija David Backesin puolesta. Backesia uhkaa pelikielto keskiviikon Suomi-ottelussa, koska hän yritti ”ihan vähän vaan” tappaa sveitsiläispelaajan eilisillan kamppailussa.
YLE toivoo Backesin pelaavan, koska tuotantotiimi on ehtinyt jo laatia ainakin 120 dramaattista inserttiä, joissa uumoillaan pakki Anssi Salmelan ja Backesin sähköistä uusintakohtaamista isojen panosten puolivälierässä.
”Ihanko turhaan muka tehtiin nämä 10 tuntia juttuja eeppisine hidastuksineen ja haettiin otsa hiessä levystöstä Carmina Burana ja sata albumia 90-luvun sankariheviä? Ei käy!” painotti YLEn taustatoimittaja Mikko Karjalalippis.
Hän muistuttaa, että kaikkien katsojien mieliin on lähtemättömästi painunut Backesin ja Salmelan edellinen välienselvittely, joka tapahtui joskus jossain.
”Ja kun sanon kaikki, tarkoitan meidän tuotantotiimiä ja sitä yhtä Markkua, joka lähettää meille nää katsojakysymykset”, Karjalalippis painottaa.

2 vastausta aiheeseen “Yle toivoo USA:n Backesin saavan pelata”

Kyllä! Sixpäkin pahvi päähän ja televisiolle huutamaan! Nyt on hienoa olla suomalainen!

Hienosti ja taitavasti, kyllä nyt täytyisi päästä sitä omaa peliä, puolustuksessa tällaista hätäilyä, tästä ei enää nousta ellei sitten, todella törkeästi vetää miehen pystyyn, venäläinen tuomarikaksikko katselee muualle siinä, turnaus on Suomen osalta pelattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maalivahti yllätti suomalaiskiekkoilijat

(KLOTEN) Valko-Venäjä osoittautui huomattavasti luultua vaikeammaksi vastustajaksi Suomen joukkueelle jääkiekon MM-kisoissa lauantaina. Ottelu päättyi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen yllättävästi Valko-Venäjän 2-1-voittoon. Leijonien...

Close