Kategoriat
Muut lehdet

Sanoma-konserni myönsi avustajille lisää oikeuksia

(INTRANET) Suomen johtava selluloosan jalostusarvon kohottaja Sanoma News Oy on ilmoittanut, että sille työskentelevillä toimittajilla on useita oikeuksia. Toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan avustajilla on oikeus liikkua maassa, osallistua kokouksiin ja hengittää (mutta ei liian syvään). Lisäksi Pentikäinen linjaa, että toimittajilla on yhä edelleen kategorisesti oikeus kirjoittaa juttunsa ja luovuttaa esikoislapsensa neitsyys Sanomille.
”Alati muuttuva mediamaisema pakottaa meidät miettimään yhä uusia tapoja tehostaa toimintaamme, johon kuuluu olennaisena osana mahdollisimman laajamittainen tekijänoikeussynergian hyödyntäminen”, toimitusjohtaja sanoo.
Sitten hän näyttää elein, kuinka toimittaja saapuu Sanomataloon, riisuu housunsa, ottaa taskusta tuubin vaseliinia ja pyllistää yhdeksännen kerroksen suuntaan.
”On tietenkin mahdollista, että kilpailutilaisuuden dynamiikan oskilloidessa joudumme harkitsemaan uudemman kerran sitä, onko vaseliiniin varaa”, hän sanoo lantio rytmikkäästi nytkähdellen.

4 vastausta aiheeseen “Sanoma-konserni myönsi avustajille lisää oikeuksia”

Sivuhuomautuksena Mikael Pentikäinen totesi, ”pyllistä, Usko, pyllistä! Uskoni on kova ja siinä on hyvä elää!”.

Lateksin läpi? Voi voi teitä naiiveja hupsuja. Eihän Sanoma News mitään kondomeja käytä, kulujahan siitä tulisi. Sen sijaan alkuperäinen tekijä on täysin kaikessa vastuussa siitä, mitä tauteja hän aktissa Sanoma Newsiin tartuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yle toivoo USA:n Backesin saavan pelata

(BERN-E) YLE on esittänyt jääkiekon MM-kisojen direktoraatille vetoomuksen amerikkalaiskiekkoilija David Backesin puolesta. Backesia uhkaa pelikielto keskiviikon Suomi-ottelussa, koska hän yritti...

Close