Kategoriat
Urheilu

Maalivahti yllätti suomalaiskiekkoilijat

(KLOTEN) Valko-Venäjä osoittautui huomattavasti luultua vaikeammaksi vastustajaksi Suomen joukkueelle jääkiekon MM-kisoissa lauantaina. Ottelu päättyi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen yllättävästi Valko-Venäjän 2-1-voittoon.
Leijonien mielestä he eivät osanneet varautua Valko-Venäjän yllätystaktiikkaan: vastustajajoukkue oli laittanut maalinsa suulle maalivahdin.
”Kieltämättä se vähän yllätti. Semmonen iso kaveri siellä seisoskeli, leveä maila ja kaikkea. Jaloissa pirun isot patjat ja kädessä semmonen pesisräpsän näkönen hanska. Peitti suurimman osan häkistä ihan kokonaan, aika hankala siinä on osua verkkoon”, selitti leijonakapteeni Sami Kapanen vastustajan odottamatonta siirtoa.
Puolustaja Petteri Nummelin ihmetteli yhtä lailla valkovenäläisten oveluutta. Hän huomautti, että maalivahti osasi myös luistella takaperin ja veti spagaatinkin.
”Aika kova jätkä. Viimeksi oon nähnyt moista ala-asteen urkkatunnilla”, Nummelin pohti.

10 vastausta aiheeseen “Maalivahti yllätti suomalaiskiekkoilijat”

Taasko jäätiin ilman keihäsmitalia – pelaajille nisupuukko ja liftaamalla kotiin.

Se oli epäreilu peli. Me kun mentiin pelaamaan jääkiekkoa, niin vastassa olikin traktori.
Ja kumarrutiin sitä Belarusia käsipelillä käynnistämään, niin se potkaisi suoraan maaliin!

Jos nääs toi Raipe ois otettu Leijonalauman Pomoksi, ei tämmösiä yllätyksiä ois päässy tuleen, kyä on jämpti näi!

Samasta pelistä Leijonat jättivät myös protestin aiheesta: ”ei saa alkaa pelaa enneku kaikki on valmiit!!”
Sääntövaliokunta jäi käsittelemään asiaan ja ottelun lopputulos varmistetaan myöhemmin.
Pysytään kuulolla.

Suomen joukkue ei myöskään ollut täysin tietoinen säännöistä. Maalit, jotka tehdään alle kahden minuutin sisällä pelin aloituksesta, hyväksytään normaalisti.

Joo ja kun se molari oli siinä edessä patjoineen, eihän siinä millään voinut saada maalia sen polvisuojien läpi, vaikka osa laukauksista kohosi jopa 10 sentin korkeuteen. No joo, se yks epäonnistu ja nousi sitten jotenkin ihmeellisesti ylös vahingossa ja menikin sitten kuin ihmeen kaupalla häkkiin. Sen jälkeen me sitten siirryttiin sellaseen taktiikkaan, että lauottiin maalin ohi, ettei se molari sais niitä kiekkoja kiinni ollenkaan, muttei sekään yllättäen auttanut.
Jos Kanadallakin on veskari, niitä vastaan alotetaan sellasella taktiikalla, että annetaan kaverin pitää kiekkoa koko ajan, niin ei tartte miettiä miten saatas laukaukset kohoamaan ja menemään kohti maalia.

Suomi yllättää Kanadan pelaamalla seitsemällä puolustajalla.
Voi tulla vähän ahdasta kentällä, aprikoi vastuuvalmentaja Jutila, mutta nikkarit on pysäytettävä.

Yle-Urheilun jääkiekko asiantuntija Kalle Keski-Kolmonen yllättyi Valko-Venäjän pelaajavalinnasta. ”En olisi millään uskonut, että Veli Venäläinen laittaa maalivahdin maalinsa eteen.” Yle-Urheilun jääkiekko asiantuntija Jari Betteri Peri kommentoi tilannetta: ”Kyllä tuo Yle-Urheilun jääkiekko asiantuntija Keski-Kolmonen on sitten hyvä kommentoija, tilanne sinänsä oli odotettava.”. Sen sijaan Yle-Urheilun jääkiekko asiantuntija Vilhelmi Ala-Kuusela totesi asiaan, että ”En olisi koskaan suostunut Yle-Urheilun jääkiekko asiantuntijaksi, jollei tuo Akikin olisi tullut tähän lähetykseen Yle-Urheilun jääkiekko asiantuntijaksi”. Täältä tähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhtyneet Kuvalehdet vaatii Aikakaus-Lehden myymisen lopettamista

Helsingin Sanomat: Yhtyneet Kuvalehdet ei saa parodia-Lehteä pois myynnistä Suomen Aikakaus-Lehden tekijät eivät suostu vetämään lehteään pois irtonumeromyynnistä. Yhtyneet kuvalehdet...

Close