Kategoriat
Ulkomaat Urheilu

WHO ei nosta vielä hälytystasoaan leijonien persekohun vuoksi

(DROGHEDA) Maailman terveysjärjestö WHO sekä EU:n tartuntatautivirasto kehottavat ihmisiä valppauteen maailmaa kuohuttavan ns. leijonien persekohun takia. Järjestöt eivät kuitenkaan aio vielä nostaa hälytystasoaan nykyisestä ”voi vittu mitä paskaa”:sta seuraavalle eli ”tälläkö muka saadaan median nettisivujen ansaintalogiikka kuntoon hä?”. Asteikossa on portaita ja lasikatto.
WHO:n mukaan kohu syntyi kun joku kiekkojanari näytti persettä auton ikkunasta ulkomailla, joku toimittaja katsoi että tästäpä saan amppareissa säväyttävän tuokiokuvan blogiini koska blogeja sen olla pitää ja tuhat seuraavaa toimittajaa katsoivat että ohhoh, enpä olisi uskonut, ei meidän luokkaretkellä vaan ikinä ja mitenkäs nyt näin ja laitanpa vielä kohu-sanan tähän siteerauksen otsikkoon niin tulee dynaaminen vaikutelma. Asian toivottiin myös herättävän runsaasti aivovammaista nokkelaa sanailua keskustelupalstoilla.
Viranomaisten mukaan persekohun ei uskota leviävän pandemiaksi, mutta etenkin riskiryhmien on syytä olla varuillaan.
”Suurimmassa vaarassa altistua persekohulle ovat nettitoimittajat, joiden viikottainen Galtung&Ruge -annos on jäänyt vajaaksi tai sitten jääkiekkotoimittajat, joiden ego mahtuu ovista enää sivuttain jos kulkevat paljain jaloin”, muistuttaa WHO.
Sopivaksi lääkkeeksi altistuneille suositellaan hyppäämistä jostain korkealta.

5 vastausta aiheeseen “WHO ei nosta vielä hälytystasoaan leijonien persekohun vuoksi”

Saamiemme uusien tietojen mukaan kyseessä ei ollut Leijona-pelaajan perse vaan Risto Dufvan kasvot hänen katsellessaan ulos kisabussista.

Perseen leviämistä ei voi enää tässä vaiheessa estää. Kalervo Kummolan mukaan kaikkein nopeimmin asia selviää, jos kyseinen perse tulee vapaaehtoisesti esiin.

Poikien kanssa pidettiin kabinettikokous ja kuulusteltiin Inkaa. Inka sanoi, että ”Jotenkin tuttu se tatuointi siinä pakarassa oli.” Jolloin me pojat pidettiin lätkäjoukkueelle heti pakarakatselmus.
Hehee, kyllä oli komiata kankkua näytillä. Siitä, jos jostain, ois voinu kalenterin tehdä, saatais vähän lisärahoitusta saunailtoihin.
No, ei siitä kuitenkaan selvyyttä tullut, kaikillahan niillä jonkinlainen leima perseessä tuntuu olevan. Joten aamuyön tunneille jatkettiin palaveeria Inkan kanssa. Ja saatiinhan me sitten lopuksi selville kuka se oli, ja Inkaltakin varmistus. ”Kyllä sen täytyi olla Niklas, kynnenjälkeni kun olivat vieläkin näkyvissä”, tokaisi Inka kuulustelujen lopuksi.
Totuutta kiertelemättä, Kolmen K:n Kummola

Hetkinen! Jos kyseessä oli Ruudun mukaan Risto Dufvan kasvot ja lehtien mukaan kuitenkin myös jonkun muun pelaajan perse, niin mitä hiivattia siellä dösässä oikein tapahtuikaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalaiset pohtivat vielä ET-kantaansa

(BELGE) Eurovaaleihin valmistautuva perussuomalaisten puolueryhmä on joutunut vaikean dilemman eteen, kertovat sisäpiirin lähteet Lehdelle. Puolue ei ole pitkällisistä neuvotteluista huolimatta...

Close