Kategoriat
Politiikka

Perussuomalaiset pohtivat vielä ET-kantaansa

(BELGE) Eurovaaleihin valmistautuva perussuomalaisten puolueryhmä on joutunut vaikean dilemman eteen, kertovat sisäpiirin lähteet Lehdelle. Puolue ei ole pitkällisistä neuvotteluista huolimatta onnistunut ratkaisemaan kantaansa ulkoavaruudesta saapuneen oudon olennon, ET:n, suhteen.
”En ole rasisti, mutta tarvitsemmeko me todella ET:n kaltaista maahanmuuttoa tällaisessa tilanteessa, kun työttömyys kasvaa ja alueellinen eriarvoisuus lisääntyy. Ei ole myös kyetty näyttämään toteen, että ET:n tuoma ylivertainen avaruusteknologia ja vieraat kulttuurivaikutteet rikastuttaisivat Suomea enemmän kuin tällaisen hallitsemattoman muuttoliikkeen haitat verottavat”, muotoilee puoluehallituksen edustaja Basic Finn silleen ikäänkuin kriittisesti.
Toisaalta monet puolueen kenttäväestä ovat ilahtuneet ET:n asenteesta pyrkiä mahdollisimman nopeasti takaisin kotiinsa. He toivovat, että tästä ottaisivat esimerkkiä myös muut maahanmuuttajaryhmät sekä naapurin kakarat, koska alkais oleen jo aika.
”En ole rasisti, mutta monikulttuurisuuskriittinen maahanmuuttajakriittisyyden kriittisyys kritisoi kritiikittä kriittisen kriekin kriik kriik, sanoo mummon vanha rukki”, kommentoi puolueen vaaliohjelman laatija The Postmodernism Generator.
Marsilaisille perussuomalaiset sen sijaan sanovat menkää kotiin.

6 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset pohtivat vielä ET-kantaansa”

maahanmuuttajapolitiikasta ei saa puhua koska… no saa siitä puhua mutta… pakolaiset ei oikeasti sorrettuja koska… niillä on rahaa tulla tänne… ja siksi ne on… ihan vääriä pakolaisia!
Miten saisimmekaan maahamme oikein köyhiä pakolaisia??? Sillaisia jeesus-pakolaisia!!!

yhteiskunnan varoilla loisivat sdp:n kannattajatoimittajat lehdessä jatkavat taas hevonpaskan levittämistä meistä homma foorumilaisista.

”En ole tekopyhä, mutta tarvitsemmeko me todella ihmisten tilanteen parannusta kehitysmaissa, kun näin kätevästi saamme ostettua kivaa karmaa. Roudataan ylläpitämiemme yksityisten pankkien velkavankeudessa elävistä kehitysmaista muutama perhe tänne asumaan hieman koristellumpien kalterien taakse. Täten voimme unohtaa kokonaan missä itse ongelma piilee ja kaiken keskustelun miten sitä voisi pienentää. Tämän ilmoitamme teille, aamen.” rivienvälista vihjailee september syyskuu terroristi-isku-uskovainen silleen ikäänkuin hauskasti.
Myös viestintä-mistressi kiittää tästä lempeään muotoon väsätystä urotyöstä tämänkin totaalitarisesti hyödyllisen verotusmuodon puolesta. Virallisen totuuden epäilijöitä pitää vähintään pilkata, toivottavampaa olisi kuitenkin varmistaa naurun turvallisuus pätkimällä kieltä myöten vaikkapa fiskarsilla. Rasistikortin voittaneelle voi kätevästi jopa kaivaa kuopan samalla työkalulla.
Toisaalta tuskimpa kukaan viitsii riskeerata kunniaansa ajattelemalla tätäkään kiellettyä aihetta. Lisää kortteja, kuplia ja kurjuutta. Kaikki konkkaan ja vero-pallot jalkaan. Hallinto kauemmaksi ja pelot kovemmiksi niin sivistyneemmän työleirin rahoitus onnistuu vaikka hengitysilman sisältämistä kaasuista. Mikseipä samalla myös eläinten pieruista. IMCCCP-tutkimuslaitoksesta saa tehokkaasti kaikki todisteet trendikkäille innovaasioverotuksille. Palmut polttoöljyksi ja pakanat paistumaan.

En ole nyt ihan varma, oliko lehtitäti puolellani vai vastaan, mutta vastaan, että tuskimpa ja tuskampi tappelivat, kunpi voitti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Berlusconi saa tukea Varg Vikernesiltä

(PETÄJÄVESI TAI JOTAIN) Norjalaismuusikko Varg Vikernes on asettunut voimallisesti tukemaan kohun keskelle joutunutta Italian pääministeriä Silvio Berlusconia. Vikernes toteaa julkisuuteen...

Close