Kategoriat
Ulkomaat

Berlusconi saa tukea Varg Vikernesiltä

(PETÄJÄVESI TAI JOTAIN) Norjalaismuusikko Varg Vikernes on asettunut voimallisesti tukemaan kohun keskelle joutunutta Italian pääministeriä Silvio Berlusconia. Vikernes toteaa julkisuuteen lähettämässään tiedotteessa kannattavansa täysin rinnoin pääministerin ehdotusta vanhojen puukirkkojen tuhoamisesta.
”Bhöööööörgghhhh! Ghöööööööööööööööölllllllllrrgggghhgrgrghh!” Vikernes kertoo raskaan kitarariffin ja hitaan tuplabasarin säestyksellä ja tarjoutuu tarvittaessa Berlusconin tueksi polttoreissuille.
Berlusconin mukaan Vikernesin ehdotus kuulostaa oikein hyvältä, varsinkin jos ne täydet rinnat asettuvat hänen puolueensa ehdokkaiksi.

2 vastausta aiheeseen “Berlusconi saa tukea Varg Vikernesiltä”

Vatikaani on aikanaan myynyt Jeesuksen ristin puuta pyhäinjäännöksinä niin paljon että siitä olisi voinut rakentaa monta talokorttelia. Jotenkin tämä selittyy samoin kuin kansanjoukon ruokkiminen 5 leivällä ja 2 kalalla, tai sitten Jeesus on naulittu tosi isolle ristille.
Nyt puutavara on loppunut, mutta suomalaiskirkkojen puutavaralla Vatikaani tulisi toimeen satoja vuosia. Silvio luonnillisesti julistettaisiin autuaaksi kun bisnes on saatu uudelleen käyntiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
EK haluaisi ulkoistaa yrittäjävastuun työntekijöille

(PALACE) Elinkeinoelämän keskusliitto ja yrittäjäjärjestöt ehdottavat yrittäjävastuun ja palkan kaikkien sivukulujen ulkoistamista taantuman ajaksi työntekijöiden kannettavaksi. Esityksen taustalla on järjestöjen...

Close