Kategoriat
Urheilu

Paikallisen formulafanin takki repesi liiasta kääntelystä

(NAUVO) Innokas pietarsaarelainen F1-fani Osmo Juuttaa joutuu pärjäämään loppukevään ilman kunnon päällysvaatteita. Juuttaan takki nimittäin repesi liiallisen kääntämisen seurauksena varhain sunnuntai-iltapäivällä.
Kohtalokkaaseen repeytymiseen johtaneet tapahtumat saivat alkunsa jo muutama vuosi sitten, kun Kimi Räikkönen vaihtoi tallia McLarenista Ferrariin. Tästä takinkäännöstä Juuttaa selvisi omien sanojensa mukaan varsin vähällä eikä se aiheuttanut hänelle eikä suomalaisille formulatoimittajille juurikaan vaikeuksia. Tilanne alkoi hankaloitua, kun Heikki Kovalainen siirtyi McLarenille, mutta siihen löytyi onnekas ratkaisu.
”Huomattiin että saatana, siellähän ajaa kilpaa neekerikin, joten ryhdyttiin porukalla pilkkaamaan sitä siksi kun se on niin ylimielinen ja koppava liero, tai no, oikeasti vaan siksi että se on neekeri”, Juuttaa selittää.
Hetki lyö
Kuluva kausi toi sitten Juuttaan kuluneelle takille eteen liki ylivoimaisen tehtävän. Sekä Ferrari että McLaren ovat kontanneet eikä edes se musta mies pärjää, joten mistä nyt syntipukki kaikille vastoinkäymisille?
”Viime hetkessä keksittiin että vitunvittu, se Jenson Buttonhan vasta mulkku on vaikkei olekaan joten ryhdyttiin porukalla pilkkaamaan sitä kun se on niin ylimielinen ja koppava liero, tai no, oikeasti vaan siksi että se pärjää ja me ei”, selittää Juuttaa Jatkoaikaan kirjoittavien ystäviensä kannustamana.
Viimeinen kääntö oli kuitenkin liikaa, ja takki repesi saumasta ikävästi risahtaen.
”Mutta totta puhuen minä kyllä seuraan formuloita lajin itsensä takia”, valehtelee Juuttaa lopuksi päin naamaa.

4 vastausta aiheeseen “Paikallisen formulafanin takki repesi liiasta kääntelystä”

Oliver Panis Jos Verstappen antais.
Onneksi sentään Mikat Häkkinen ja Salo ryyppäävät, rellestävät ja köyrivät kaikkea mikä liikkuu niin suomalaisten maine on pelastettu maailmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
WHO ei nosta vielä hälytystasoaan leijonien persekohun vuoksi

(DROGHEDA) Maailman terveysjärjestö WHO sekä EU:n tartuntatautivirasto kehottavat ihmisiä valppauteen maailmaa kuohuttavan ns. leijonien persekohun takia. Järjestöt eivät kuitenkaan aio...

Close