Kategoriat
Kirja

Tulossa syksyllä 2009: Rakas vuosikirja

Mitä (vi**ua). Missä. Milloin.
Miten Jumalan fossiilin löytyminen vaikutti evoluutioteoriasta käytävään keskusteluun? Millä tavoin suomalaisen sisäsiittoisuuden juhlavuotta vietettiin eri puolilla maata? Entä uhkaako hulluja diktaattoreja sukupuutto?
Atena-kustannus julkaisee syksyllä 2009 kirjan, joka on paras esimerkki kirjastoluokka 84.2:n rappiosta.
Haluatko tietää, mitä kuluneena vuonna tapahtui, mutta olet liian laiska tai tyhmä lukemaan oikeaa kirjaa? Rakas vuosikirja kertaa tiiviissä paketissa vuoden epäolennaisimmat uutiset ja vähiten kiinnostavat trendit havainnollistettuina sekavilla kaavioilla. Lisäksi se sisältää lukuisia artikkeleita, joiden tarkoitusperä ei ole selvinnyt edes kustantajalle.
Rakas vuosikirja on erinomainen lahja esimerkiksi abiturientille, jonka tulevaisuuden haluat pilata. Isänpäivälahjana kirja on taattua tavaraa – jos haluat jäädä ilman perintöä. Eikä edes lukutaito ole välttämätöntä, sillä kirja sisältää useita kuvia.
Rakkaan vuosikirjan tekijöinä ovat samat media-alan monisyrjäytyneet, jotka ovat vuodesta 2004 lähtien julkaisseet Lehti-verkkolehteä ja vuodesta 2008 lähtien satiirista Aikakaus-Lehti-aikakauslehteä.
Kirjan artikkeleita ei ole julkaistu aikaisemmin muualla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sikainfluenssaa saa vihdoin myös Suomesta!

(NARKAUS) Kevään suurin muoti-ilmiö sikainfluenssa on saapunut pitkän odottelun jälkeen Suomeen. Ensimmäiset kappaleet sikainfluenssaa tuotiin pääkaupunkiseudulle alkuviikolla Pohjois-Amerikasta, mutta piakkoin...

Close