Kategoriat
Kulttuuri

Euroviisu-tappio murensi Suomen itsetunnon

(MOSKOVA) Suomen kansallinen itsetunto pirstaloitui 8–20 millin lecasoraksi Waldo’s Peoplen menestyttyä odotettua paremmin Euroviisuissa. Lose Control -kappale keräsi 22 pistettä, millä päästiin finaalin viimeiselle sijalle.
”Tokavikalta paikalta kun lähdettiin, niin suoritus ei ihan nappiin mennyt”, kommentoi asiaa Reijosen Make.
Ympäri Suomen maata nähtiin ihmisten vaipuvan suruissaan sikiöasentoon, josta ei ole nousemista ainakaan ennen keskiviikkoa, jolloin iltapäivälehtien kansiin on saatu jotain muuta. Positiivisena puolena kansakunnan murentunutta itsetuntoa voidaan käyttää eristeenä elementtitalon katossa. Lisäksi viisuillasta oli hyötyä Lostarin kassavirralle ja aamuyöllä palkatta internetin huumorilehtiin väsähtäneitä tekstejä väsäileville yli-ikäisille teinikyynikoille.

9 vastausta aiheeseen “Euroviisu-tappio murensi Suomen itsetunnon”

Leppävaarassa kuulemma saattaisi tulla pian myyntiin yksi puolivalmis elementtitalo, jos myisi vähän perintömetsää ja ostaisi sen sitten pois kuljeksimasta niin mistä tuota lecasoraa voisi sitten tiedustella?
Niin ja mitä hyötyä noista viisuista siis Usko Kyykälle oli? Pullistuiko eko vai mikä se nyt oli?

Asiantuntijalähteen mukaan Suomen heikko menestys euroviisuissa johtuu siitä, ettei edustajaksi tänäkään vuonna löytynyt saameksi joikaavaa vähemmistötransseksuaalia tai lateksinaamahirviötä.

Norjan edustaja homosteli euroviisuvoittajaksi, vaikka taustakuorossa olikin kaksi feikki-naista ja vain kolme homoa hyppimässä. Lopuksi Norjan edustaja vielä nuoli varmuuden vuoksi kisan jälkeen jonkun persettä ja sanoi euroviisuja suuremmaksi homosteluksi kuin mitään gei-paradea! Et hyvät homot pysykää euroviisuissa ja Sillanpää kisojen välitkin ihan studiossa vaan tai piilokssppimökissä koska olet tuontikamaa ja mahdollinen tartunnan lähde, vaikkei homous tartukaan.
Eikä wahrus’s peioplekaan ollut riittävät homoa, vaikka kyllästyikin katsomaan pyöriviä ja keikkuvia tyttöjen perseita alta sekunnin. Venäläiset sovinistikameralinssimiehet eivät kyenneet riittävän hyvin tutkimaan tanssityttöjen vahattuja bikinirajoja joka tapauksessa, vaikka välillä maanisen ja jäykistyneen heterouden merkkejä ilmenikin.

Onko kukaan muu huomannut että euroviisuihin lähetetään niitä artisteja joista halutaan eroon, mutteivät itse ymmärrä lopettaa uraansa? Toiminut joka kerta.

Jari Sillanpään paita pelasti Suomen arvovaltatappiolta
Ruudullinen Jari-paita päällään Suomen äänet tv:ssä ilmoittanut sankarilaulaja herätti sympatiaa ympäri Eurooppaa, mutta Waldo vaatii äänten uuslaskentaa koska erilaiset äänet ovat voineet mennä sekaisin.

Tää on paras lehti suomes evah. Ja mua on vaikea miellyttää.
hands down & varpaat ylös. Yes.

Vaaditaan Suomen euroviisuhomojen hyysäämisen lopettamista mahdollisimman kivuliaasti ja pidemmän kaavan mukaan. Ja ukaasia Venäjän Suomen-lähettiläälle ettei euroviisuhomoja karkoitettaisi takaisin Suomeen vaan mieluumin Siperiaan. Vaaditaan myös homotarkastusta euroviisujen alkukarsintaan osallistujille ennen karsintaa ja varsinkin karsinnan jälkeen mutta erityisesti karsinnan aikana, sitten homoeuroviisuilijat saa viedä karsinaan jos heitä ei ole jo sinne viety karsinnasta. Mikään ei ole niin iloinen asia kuin euroviisuhomo hyvin karsinoituna.

Jos oltaisiin aikanaan ruvettu suosiolla kansandemokratiaksi, niin kyllä nyt olis pisteitä saatu, perhana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tulossa syksyllä 2009: Rakas vuosikirja

Mitä (vi**ua). Missä. Milloin. Miten Jumalan fossiilin löytyminen vaikutti evoluutioteoriasta käytävään keskusteluun? Millä tavoin suomalaisen sisäsiittoisuuden juhlavuotta vietettiin eri puolilla...

Close