Kategoriat
Ulkomaat

Obama ja Netanjahu ryhtyivät Facebook-ystäviksi

(BLACKBERRY) Yhdysvaltain ja Israelin johtajat ovat lämmitelleet välejään tänään Washingtonissa pidetyssä huipputapaamisessa. Valkoisen talon lähteet kuvasivat neuvotteluja jymymenestykseksi ja läpimurroksi Lähi-idän rauhanprosessissa.
”Presidentti Barack Obama ja pääministeri Benjamin Netanjahu ovat lupautuneet toistensa Facebook-ystäviksi ja lisäksi Obama tarjosi Netanjahulle Spotify-kutsun”, kertoivat nimettömiin pukeutuneet lähteet.
Vahvistamattomien tietojen mukaan Netanjahu on jo lähettänyt Obamalle kaksi poke-tervehdystä, haastanut tämän Mikä Miehitetty Alue Olet? -testiin ja pannut liikkeelle noin tuhatkunta turhanpäiväistä meemiä.

8 vastausta aiheeseen “Obama ja Netanjahu ryhtyivät Facebook-ystäviksi”

Voisiko joku teistä Augusteista olla niin ihana, että kertoisi tietämättömälle millainen on ei-turhanpäiväinen meemi.

Olen kuullut huhuja, että Netanjahu on viime päivinä ollut poissaolevan tuntuinen PLO:n lähetettyä miehelle nimettömässä emailissa kutsun The SixtyOneen. Valkoisessa talossa pelätään suhteiden kiristyvän, jos Obama joutuu tuppautumaan mukaan palveluum ilman virallista kutsua. Myös kilpailutilanne päivittäisten kuuntelupisteiden keruussa nähdään potentiaalisena uhkana. Vasemmistopoliittisen liberaalisiiven konsultit kuitenkin rauhoittelevat ja tähdentävät, että riittää kun osapuolet saa kuuntelemaan toistensa radiokanavia.
– Äijät kun yhdessä diggailee Anathemaa, niin kyllä se siitä, kommentoi poliittinen tarkkailija Hippy Liebe.

Huomasitteko myös Alexander Stubbin ja Hillary Clintonin vaihtaneen puhelinnumeroita. Tämä uutisoitiin ainakin eräässä nimeltamainitsemattomassa KESKISUOMALAISESSA lehdessä. Stubbbille lienee luvassa paljon känniörvellysviestejä sekä taskupuheluita wannabe-Clintonilta.
Ovatkohan he jo Naamakirjakamuja?

Tsihhihhii… facebook… internetti. Mitä vittua, Lehti? Tämähän on ihan kuin iltalehdestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Euroviisu-tappio murensi Suomen itsetunnon

(MOSKOVA) Suomen kansallinen itsetunto pirstaloitui 8–20 millin lecasoraksi Waldo's Peoplen menestyttyä odotettua paremmin Euroviisuissa. Lose Control -kappale keräsi 22 pistettä,...

Close