Kategoriat
Kotimaa Paavi

Vastapaavi suututti Länsi-Suomessa

(VEHMAA) Vastapaavi Bonifacius IX aiheutti skandaalin pääsiäisenä tekemällään saunomismatkalla Länsi-Suomeen. Paikalliset ihmiset järkyttyivät vastapaavin rasistisesta kielenkäytöstä ja liiallisesta löylynheitosta.
”Mää sanosis sille, ett älä noin kamalaste vihro, pirä iha hiljast faartti, mut ei se uskonu”, hämmästeli varsinaissuomalainen harrastesaunoja Vihtapää Ruohonen.
Vastapaavi oli kielellisestä yhteentörmäyksestä yllättynyt ja harmissaan, muttei aikonut keskeyttää matkaansa.

”En kehtaa vielä poiskaan lähteä”
, Bonifacius IX kommentoi väsyneenä.

2 vastausta aiheeseen “Vastapaavi suututti Länsi-Suomessa”

Köyliönjärven rannalla oleva mökki ei ollut paras mahdollinen valinta helvetin esimakuun pääsemiseksi, vaikka saunakaverina olikin vanha vihtahousu. Lalli on paikallisten suuri sankari ja EU-kriittisten tahojen esikuva. Piispa Henrikistä peräisin olevaksi väitettyä luunkappaletta ei enää paavin käynnin jälkeen löytynyt kirkon kryptasta, ilmeisesti rahas ostaja on tiedossa. Hämäyksenä toiminut vasta jäi saunan viereen hankeen, ja Vatikaanissa on palattu normaaliin päiväjärjestykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies löysi lasinsiruja lasimurskan seasta

(KOHU) Vieremäläisen Anttosen-Toropaisen perheen palmusunnuntain illallishetki keskeytyi järkyttävällä tavalla, kun perheenpää Kaarlo löysi ateriansa seasta pieniä lasinsiruja. "Muija oli tapansa...

Close