Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies löysi lasinsiruja lasimurskan seasta

(KOHU) Vieremäläisen Anttosen-Toropaisen perheen palmusunnuntain illallishetki keskeytyi järkyttävällä tavalla, kun perheenpää Kaarlo löysi ateriansa seasta pieniä lasinsiruja.
”Muija oli tapansa mukaan pannut pöytään tarjolle höyrytettyä lasimurskaa sekä porsliininkappaleita gratiinissa, kun yhtäkkiä joku narskahti hampaissa. Sellainen muutaman millin mittainen siruhan se oli. Lapsetkin pelästyivät, vaarin kaappikello pysähtyi ja lehmä lakkasi lypsämästä”, Anttonen-Toropainen kertaa lukijasuhdettaan syventänyttä kauhunhetkeä.
Anttosen-Toropaisen mukaan mitään vastaavaa ei ole koskaan aikaisemmin sattunut tai ei ole ainakaan muistettu soittaa siitä toimitukseen. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, miten lasinsirut päätyivät lasimurskan joukkoon.
Kuohuttava lasinsiruelintarvikekohujupakkaskandaalikauhistus lähti liikkeelle viime viikolla Ruotsista. Suomessa siruja on tähän mennessä siruja löytynyt lasimurskan lisäksi pitkin Helsinginkatua sunnuntaiaamuna.

19 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies löysi lasinsiruja lasimurskan seasta”

(SILICON ALLEY) Kohutun uutisankan mukaan kaikkialle maailmankaikkeuteen levinneistä tietokoneista on löydetty mikrosiruja. P-Korean presidentti Kim-Il Angus Young ilmoitti kuitenkin lähettäneensä nämä ”melkein kiertoradalle” sunnuntaina.

Kannatta pysyä nesteissä – grogijää kelluu mutta lasinsirpaleet uppoavat pohjaan.

Biometristen passien siruja liikkuu jatkuvasti maasta toiseen kenenkään huomaamatta, tosta noin vaan rajan yli. Loiks!

Kuitusella on sellainen sääressä maaliviivalla, Saarisella myös, ja Kaisa Varis haluaa kans.

Alan asiantuntijoiden mukaan kyseessä on kansainvälinen salaliitto pohjoismaiden kallisarvoisten elämännesteiden saastuttamiseksi lasimurskalla.
Asiasta kertoi ensimmäisenä Ruotsin Geheime Staatspolizein nimettömänä pysytellyt ylikomissaari Ulle Dulle-Doffen (nimi ei muutettu).

Kanerva löysi siruja rakkaudesta. Seuraavana päivänä hän löysi rakkauden Sirusta. Nyt Siru löytää siruja tekstiviesteistä ja Sirpa-Leena on sirpaleina, kun hänestä ei tullutkaan kohublondia vaan kohulehden Lehden kohutoimittaja-toimittaja.
”Sirpaleista Onnea!” tokaisi södertäljeläinen nainen ja leikkasi vielä yhden herkkusiivun makkaraa Onne-koiralleen.

Attila-Toropaisen emäntä kun lihalooraa puraisi, niin siitäkös kieli terävöityi.

Uusi kohu on jo nousemassa einesten sekaan joutuneista mikrosiruista. Useat lähteet, muiden muassa Lapinlahden tietotoimisto, ovat kertoneet mikrosiruja löydetyn mm. Valion Hedelmäpommi-jogurtista ja HK Bleu -gourmettuotteesta. Niuvanniemen Sanomien tutkivan journalismin osaston mukaan mikrosiruruokaa syöneiden on syytä peittää päänsä erityisillä alumiinifoliosta tehdyillä päähineillä estääkseen mikrosirujen nauttimisen sivuoireina esiintyvää ajatusten karkailua.

Tuota Hrahuun kommenttia on kuitenkin aikasten vaikea uskoa. Taidat olla kilpailijan palveluksessa, sillä meillä KH:ssa prosessinvalvonta toimii eikä lihan piilottaminen salaa ole millään mahdollista. Jonkun omin kätösin suoritettuna se voisi ehkä olla mahdollista, edellyttäen että se joku pääsisi yksin prosessointitiloihin, mutta tällainen skenaario vaatisi jonkun erikoisen anarkistisen aktivistin soluttautumisen prosessiketjuun ”makkaroita” ja muuta ”lihaa” sorkkimaan.

Kirkkovene ko te saatana terroristit lopettaisitte se katuje siruttamise kuo munamankeli kumit ruvella harvase päivä. siru siru vittu perkele… kirkkovenettää!!! Syökää siruja saatana.

Lasihan tehdään 3.14159265:tä noin pääsääntöisesti, paitsi ikkunalasi joka on nestettä. Sen huomaa varsinkin vanhoista akkunoista joissa lasi on valunut ja saanut akkunan röpelöitymään.
Lasin säröytyminen on röpelöitymisen ja valahtamisen ohella muutenkin maailmanlaajuinen ongelma.
Toivottavasti jo lapsenlapsemme saavat syödäkseen säröytymätöntä lasia.
Muutenkin näitä uutisia on mukava kommentoida lukematta niiden sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Anttilan ympäristönäkemykset saavat kannatusta

(PERSEENREIKÄ) Maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttilan (kesk) ympäristönäkemykset saavat laajaa kannatusta. Esimerkiksi forssalaisen mullipihaton eteisessä ollaan torstaina illansuussa ministerin kanssa...

Close