Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa Muut lehdet

Hesarissa jo 10000 citykani-juttua

(HELSINKI) Helsingin Sanomissa on ilmestynyt arviolta jo noin 10000 juttua citykaneista. Tämän vuoksi Sanomatalon läheisyyteen on laitettu ansoja kanitoimittajille. Helsingissä kiertää myös kaupungin palkkaamia metsästäjiä, jotka harventavat kantaa äänenvaimentimilla varustetuilla kivääreillä.
“Muutaman olen jo saanut, ja lihaakin ollaan vaimon kanssa syöty. Ihan hyvää se on”, kertoo riistanhoitaja Niilo Postimies.
Kanijutut ovat kiusallisia Hesarille, sillä ne syövät lehden taloudellista runkoa. Pahimmassa tapauksessa joku kaunis kevät lehtiä ei enää tule. Tämä huomio kirvoitti lehdessä myös pääkirjoituksen otsikolla “Vain laadukas sisältö auttaa lehdet taantuman ylitse”.
(Jutun kansalaistoimitti tatu.)

20 vastausta aiheeseen “Hesarissa jo 10000 citykani-juttua”

Just, ja lisääntyvät kuin lestadiolaiset.
Mitä vertausta ymmärrettävästi emme ikini, emme ainakaan nykyisen pomon aikana lue siit´lehdestä.

Jokainen kanijuttu on Hesarin arvoinen.
Huomisen lööppi: ”Pääsiäispupun kotipesä löytynyt Arabianrannasta?”

Peräänkuuluttaisin citykaneihin liittyvässä keskustelussa hyötysuhdenäkökulmaa. Noin yksi kymmenestä citykanista käy töissä, eikä tällaisella tahdilla työtätekevien kantasuomalaisten, veroja maksavien rusakoiden luoma yhteiskuntarakenne kestä kauaakaan loisivien tulokkaiden paineen alla.
En ole maahanmuuttovastainen, vaan realisti ja citykanikriittinen.

Lama on nyt virallisesti iskenyt ja jouduin viemään vehkeeni kaniin. Eihän niistä paljoa saanut, jotta jos multa kysytään, haistakoot kanit vaan pitkän jaskan. Siellä se kanissa pystyssä tököttää meikän sotilaspuukkokin, vitosen vittu maksoivat ja sataviiskymppiä oikee arvo. Ja lama kohtelee vielä kaltoin. Kyllä mäkin kannatan molempien harventamista oikein kovalla kärellä. Sitäpaitsi lamat kuuluu Himalajalle ja kanit keskustaan…

Sääkset valtasivat palstatilaa citykaneilta. Saako nyt jo sovittaa aseen piippua suuhunsa?

Hip hurraa! Isä Mitro lähtee vaaleihin. Kanikonttorin lehdissä pian näemme Isän edestä, takaa, oikealta ja vasemmalta. Ja sitten taas uudestaan.

Sääkset valtasivat pesän merikotkilta! Petolintujen perät heiluvat kevätkiimassa! Katso kuvat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vastapaavi suututti Länsi-Suomessa

(VEHMAA) Vastapaavi Bonifacius IX aiheutti skandaalin pääsiäisenä tekemällään saunomismatkalla Länsi-Suomeen. Paikalliset ihmiset järkyttyivät vastapaavin rasistisesta kielenkäytöstä ja liiallisesta löylynheitosta. "Mää...

Close