Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Paikallinen mies löysi kohu-Stockmannin omenalaarista omenan

(HYSTERIA) Helsinkiläisen paikallisen miehen kaupassakäynti muuttui uskomattomaksi kohukoettelemukseksi keskiviikkona, kun hän löysi kohutavaratalo Stockmannin hedelmäosaston omenalaarista omenan.
”Oliskohan tuo ollu Granny Smith tai sitten Golden Delicious, enno näistä ny niin varma. Vihreä se oli kummiskin. Vaimo tykkää”, mies kertasi kauhunhetkiään.
Stockmann lupaa selvittää ensi tilassa, miten omena on joutunut omenoiden sekaan. Tavaratalo vakuuttaa myös pitävänsä huolta lasten turvallisuudesta, ilmastonmuutoksesta sekä Pirkko Mannolasta, niin kuin me kaikki.
Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Stockmann joutuu kohun kohteeksi. Viime vuonna kaupan hyllyiltä löytyi muun muassa juustoa sekä maitoa.

10 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies löysi kohu-Stockmannin omenalaarista omenan”

Kohuartikkeli sisältää valtavan piiloparadoksin! Onko helsinkiläisiä ulkopaikkakuntalaisia miehiä nähty Helsingin kohu-Stockmannin hedelmäosastolla? Tästä kohistaan vielä!

Helsinki on täynnä ulkopaikkakuntalaisia Helsinkiläisiä. Aina kun helsinkiläinen kusee kadulle, hän on ulkopaikkakuntalainen.

Turhaa kohujournalismia.
Eviran tiedotteen mukaan ei ole syytä huoleen – omenoiden löytymisessä omenoiden joukosta on kysymys yksittäistapauksista. Lisäksi Ruotsin vastaavat kohut ovat saaneet ihmiset ilmoittamaan herkemmin omenoista. Lisäksi on paljon yleisempää, että kuluttajan kassiin joutuneet omenat ovat kulkeutuneet sinne tuotantoketjun ulkopuolelta. Siinä kaikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hesarissa jo 10000 citykani-juttua

(HELSINKI) Helsingin Sanomissa on ilmestynyt arviolta jo noin 10000 juttua citykaneista. Tämän vuoksi Sanomatalon läheisyyteen on laitettu ansoja kanitoimittajille. Helsingissä...

Close