Kategoriat
Urheilu

Saksalaislaboratoriolta aukoton menetelmä dopingtestaukseen

(FEMMEREYNOLDS) Dopinginvastaisessa taistelussa on otettu merkittävä askel eteenpäin. Saksalainen – eikä missään nimessä itäsaksalainen – laboratorio julisti kehittäneensä sataprosenttisen varman menetelmän kiellettyjen aineiden havaitsemiseen.
”Urheilijat asetetaan mondolla päällystetylle, 400 metrin mittaiselle kahden kaarteen ja kahden suoran muodostamalle radalle ja lähetetään yhtä aikaa matkaan. Tällä saadaan aukottomasti todistettua, että ensimmäisenä radan kiertäneet ja lähtöpisteeseensä saapuneet urheilijat ovat käyttäneet dopingia”, testiryhmän johtaja Jarmo Kratochvílová (o.s. Jarmila) kertoo kokemuksen todella syvällä ja möreällä rintaäänellä.
Urheilijat voidaan vaihtoehtoisesti myös laittaa uimaan, hiihtämään tai pyöräilemään, mutta saksalaislaboratorio lupaa silti yhtä varman lopputuloksen.

Yksi vastaus aiheeseen “Saksalaislaboratoriolta aukoton menetelmä dopingtestaukseen”

Voidaan käyttää myös ns. kisapussia: sidotaan muovipussi päähän ja tönäistään altaaseen. Jos ei nouse, oli käyttänyt dopingia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ydinsukellusveneitä ei ajeta kännissä, vakuuttavat suurvallat

(SAAPAS) Maailman suurvallat vakuuttavat yhteisessä julkilausumassaan, ettei maailman merillä liikkuvia ydinsukellusveneitä ajeta kännissä, vaikka siltä voisi näyttääkin. Lausunto julkistettiin vain...

Close