Kategoriat
Ulkomaat

Ydinsukellusveneitä ei ajeta kännissä, vakuuttavat suurvallat

(SAAPAS) Maailman suurvallat vakuuttavat yhteisessä julkilausumassaan, ettei maailman merillä liikkuvia ydinsukellusveneitä ajeta kännissä, vaikka siltä voisi näyttääkin. Lausunto julkistettiin vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun yhdysvaltalainen ydinsukellusvene USS Hartford törmäsi Hormuzin salmessa saman lipun alla purjehtivaan sota-alukseen.
”Ei ajeta kännissä ikinä ei”, takasi Yhdysvaltain merivoimien kuljetuksista vastaava kenraali Irwin Goodman vakuuttavasti.
Viimeksi ydinsukellusveneonnettomuus oli lähellä alle kuukausi sitten. Silloin Iso-Britannian ja Ranskan veneet kolaroivat keskellä Atlantin valtamerta.

”No siinä oli niin ahdas paikka”
, puolustelee Britannian kuninkaallisten merivoimien kontra-amiraali Moog Konttinen ja vakuuttaa kaikkien osallisteen olleen täysin selviä, vaikka he olivatkin virikkeettömässä suljetussa tilassa pitkällä ja täysin merkityksettömällä partiomatkalla.
Jatkossa juomista aiotaan hillitä muun muassa alkolukoilla ja sukkasaippualla.

”Ei tässä varmaan koskaan mitään ydinonnettomuutta tapahdu, kun ollaan aina selvin päin”
uskoo myös Saksan sukellusvenelaivaston kapteeni Jürgen Prochnow.

6 vastausta aiheeseen “Ydinsukellusveneitä ei ajeta kännissä, vakuuttavat suurvallat”

Ja se tuhannen litran etanolisäiliökin on vain lääkärin instrumenttien puhdistusta varten, 400kg hiivaa leivän leivontaan, 8300kg sokeria kääretorttuihin ja 262 isoa saavia oksennuskupeiksi.

Ydinvalta Pohjois-Koreassa nauretaan jutulle, koska he eivät koskaan käytä mitään viinan tapaista laimentamaan sitä ihmeellisen ihanaa olotilaa jolla saavat palvella suurta johtajaansa.
Myöskään ydinvalta Iranissa ei ole ongelmia sillä maan ainoata alkomittaria testatessa se paisui Allahin hengen vaikutuksesta ja leijui pois.

Ja muistutetaan vielä, ettei laivastossa esiinny homoseksuaalista käytöstä, ei toki. Meidän laivan komeat pojat eivät ole kyllä mitään peräportin poikia, ei toki, suihkussakin pysyy katse tiukasti edessä olevassa seinässä.

Lausuntoa odotetaan viela siltä sukellusveneen komentajalta, jonka johdolla NL:n sukellusvene ajoi karille Ruotsin aluevesillä. Liekö jo päässyt Siperiasta avoveden äärelle.

Sukellusveneiden ohjaaminen tappituntumalla kysyy niin paljon taitoa, että pari rohkaisuryyppyä lienee tarpeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Piirainen: pääsen, en joudu kuseen

(LAHTI) Poliisi on kuullut hiihtoliiton toimitusjohtajaa Jari Piiraista epäiltynä törkeästä petoksesta ja väärästä ilmiannosta. Piirainen ei kuitenkaan myönnä olevansa huolissaan...

Close