Kategoriat
Paavi

Paavi: Panen aina paljaalla

(MUNHOUSUT) Paavi Benedictus XVI suosittelee kaikkia maailman miehiä panemaan paljaalla. Paavin mukaan on selvää, että kortsun kanssa ”herkkyys laskee” ja ”kyllähän se fiilis katoaa, kun räveltää kumihattua mulkun päälle”.
”Itsehän vetelen ihan kategorisesti paljaalla. Joka kerta kun olen peenistä vaaginaan työntänyt, pikku-Paavi eli tuttavallisesti Ratz Jr. on ollut ilman sadetakkia”, Benedictus XVI sanoi.
Paavin mukaan ei ole kysettäkään siitä, kannattaako ennemmin panna kortoomin kanssa vai ilman.
”Kyllä multa jos kysytään, niin se on puhtaana pesään tai ei mitään”, hän sanoi.

16 vastausta aiheeseen “Paavi: Panen aina paljaalla”

Kyllä se on Paavi paljaalla touhunnut kun täälläkin on joka kylällä oma pikkupaavi..

Onse vähän outoo että asiaa kysytään siltä ainoalta hemmolta, jolla on siemenet säpissä, munat munalukon takana, veltto letku,temmi tönöttä… On siinä oikein asiantuntija!

-HIV-tartunnalta paras suoja on perseraiskata ainoastaan taatusti neitseellisiä kuoripoikia, paavi Benedictus (kavereille Pena vaan) neuvoi ja näytti mallia.

Benedictus XVI sanoi:
“Itsehän vetelen ihan kategorisesti paljaalla. Joka kerta kun olen peenistä vaaginaan työntänyt.”
Vai muka vaginaan?
ko.
”syntyvyyden säännöstely” katoliseen tapaan on luku sinänsä.

Oikeesti! Tää keskustelu ja ”vitsi” on laaduttomia. Paavi ei muuten todellakaan päätä, mitä ihmiset tekevät omissa makuuhuoneissaan. Sanoo vaan mitä hän voi sanoa!

Tää oli paras pitkästä aikaa! 😀 En tajua, miten katolinen maailma jaksaa tanssia noiden todellisuudesta vieraantuneiden pervopappien aivoitusten mukaan. Järkyttävin oli mielestäni se juttu, että kirkko tuomitsi isäpuolen raiskaamalle pikkutytölle tehdyn abortin. Ilmeisesti taas pedofiilipapit asialla…

Olen julkisuuden henkilö, ja suosittelen vieraissa käymistä. Enkä tässä iässä enää viitsi suojautua.

Toi on nyt nimenomaan se panomies. Silmäpusseista päätellen öisin ei paljon ole nukuttu.

Rohkenen epäillä että Papa Natziner on pääosin uittanut kusvärkkejään kuoripojissa antauduttuaan ensin lihanriemuihin Hitler Jugend-junan veturina.

Hei, kumi hautoo minun naamaani enkä tykkää saan ihottumaa siitä, vaikka välillä vähän kakkainen olo onkin niin enpä vaihtasi osaani toisenpään mulkun kanssa mistään hinnasta kun sieltä päästä paskaa tulee monta latinkia päivässä!

Täysin samoilla linjoilla Paavin kanssa. Ero on kuin isällä ja äidillä. Itse olisin kyllä suositellut vaihtoehtona reipasta nyrkkipanoa jos vastapuolen tavarassa näkyy tuoreenpunakoita paiserakkuloita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saksalaislaboratoriolta aukoton menetelmä dopingtestaukseen

(FEMMEREYNOLDS) Dopinginvastaisessa taistelussa on otettu merkittävä askel eteenpäin. Saksalainen - eikä missään nimessä itäsaksalainen - laboratorio julisti kehittäneensä sataprosenttisen varman...

Close