Kategoriat
Kansalaisjournalismi Seksivau

Essi Pöystin isä kruunattiin miss Suomen isäksi

(SODE) Suomen armeijan missikeisarimajuri Timo T.A. Mikkonen antoi siunauksensa Essi Pöystin isän valinnalle miss Suomen isäksi.
”Aika näyttää, miten hän selviää”, totesi Mikkonen saatellessaan Pöystin isää taksiin miesten poistuessa Kadettikoulun maanantai-iltapäivän ryyppäjäisistä ihan vitun kännissä.
Tietojemme mukaan Mikkosta ei oltu kutsuttu tilaisuuteen, eikä paikalla ollut myöskään ketään muuta everstiluutnanttia matalampiarvoista upseeria, joten tapahtuman keskeinen teema olikin yleinen Timo T.A. Mikkosen runnuttaminen everstismiesten toimesta.
”Hänellä on hyvät mahdollisuudet pärjätä”, jatkoi Mikkonen, muttei ehtinyt sanomaan enempää ennen kuin joutui taaksepoistutetuksi kuudennenkymmenennenneljännen kerran.
(Jutun kansalaistoimitti Michel Elin.)

7 vastausta aiheeseen “Essi Pöystin isä kruunattiin miss Suomen isäksi”

”Kauneustyön pointti on sisäisessä kauneudessa. Se ikäänkuin hehkuu ulospäin”, kihertää Essi Pöysti.
”Tuntuu melkein siltä kuin joku Lasse Pöysti pyrkisi sisältäni näyttämön parrasvaloihin. Se on jotenkin meille Pöysteille ominaista, vähän pröystäillä.”>

Nyt vain odotellaan sitä tietoa, montako lippua majuri Mikkonen on ostanut Mannerheim-elokuvaan.

Uuden Miss Suomen, Essi Pöystin poikaystävä säteilee onnea. Jyväskylässä opiskelevan Miss Suomen poikaystävä JYP Hockey Team johtaa tällä hetkellä SM-Liigaa ja joukkue odottaa innolla pääsyään Miss Suomen kainaloon, kunhan Poika on saatu kotiin. ”Onneksi Kyllön mäen sairaanhoito-oppilaitokselta ei ole kuin 200 metrin matka Rautpohjan jäähallille ja sekin on yhtä alamäkeä”, toteaa onnellinen JYP.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Olof Palmen murha-ase -sähkeet maanantaiksi

Victoria ja Daniel paljastivat kosintapaikan Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen kihlattunsa Daniel Westling esittelivät maanantaina lehdistölle paikan, jossa Daniel oli...

Close