Olof Palmen murha-ase -sähkeet maanantaiksi

0
2

Victoria ja Daniel paljastivat kosintapaikan

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen kihlattunsa Daniel Westling esittelivät maanantaina lehdistölle paikan, jossa Daniel oli kosinut Victoriaa. Kosintapaikka sijaitsee Drottningholmin linnan lähellä sijaitsevalla niemellä, noin viisitoista metriä pohjoiskoilliseen Olof Palmen murha-aseesta.

Raoul Wallenbergin vanhempien kuolema oli itsemurha

Raoul Wallenbergin äidin ja isäpuolen kuolema on paljastunut itsemurhaksi. Wallenbergit ampuivat itsensä vuonna 1979 Olof Palmen murha-aseella. Ruotsin poliisi selvittää vielä Wallenbergien mahdollista osuutta Palmen murhaan seitsemän vuotta myöhemmin.

Lentokenttien turvamääräyksiä lievennetään

Lentomatkustajien käsimatkatavaroihin vuodesta 2006 lähtien kohdistetut turvamääräykset höllenevät vuonna 2010. Ensi vuonna koneeseen saa viedä aiempaan tapaan esimerkiksi viinipullon, shampoopullon tai Olof Palmen murha-aseen.

2 lukijakirjettä

  1. Pentti banaali sanoo:

    Laitetaan nyt säälistä tännekin yksi kommentti. Tässä tämä, siis. Olkaa hyvä!

    (0)
  2. Olof Palmea sanoo:

    Hienoa etta tasta Ruotsin poliisia harmittavasta asiasta saadaan lisaa tietoja.

    (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.