Kategoriat
Sähkeet

Olof Palmen murha-ase -sähkeet maanantaiksi

Victoria ja Daniel paljastivat kosintapaikan
Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen kihlattunsa Daniel Westling esittelivät maanantaina lehdistölle paikan, jossa Daniel oli kosinut Victoriaa. Kosintapaikka sijaitsee Drottningholmin linnan lähellä sijaitsevalla niemellä, noin viisitoista metriä pohjoiskoilliseen Olof Palmen murha-aseesta.
Raoul Wallenbergin vanhempien kuolema oli itsemurha
Raoul Wallenbergin äidin ja isäpuolen kuolema on paljastunut itsemurhaksi. Wallenbergit ampuivat itsensä vuonna 1979 Olof Palmen murha-aseella. Ruotsin poliisi selvittää vielä Wallenbergien mahdollista osuutta Palmen murhaan seitsemän vuotta myöhemmin.
Lentokenttien turvamääräyksiä lievennetään
Lentomatkustajien käsimatkatavaroihin vuodesta 2006 lähtien kohdistetut turvamääräykset höllenevät vuonna 2010. Ensi vuonna koneeseen saa viedä aiempaan tapaan esimerkiksi viinipullon, shampoopullon tai Olof Palmen murha-aseen.

2 vastausta aiheeseen “Olof Palmen murha-ase -sähkeet maanantaiksi”

Laitetaan nyt säälistä tännekin yksi kommentti. Tässä tämä, siis. Olkaa hyvä!

Hienoa etta tasta Ruotsin poliisia harmittavasta asiasta saadaan lisaa tietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pituus ratkaisee Miss Suomi -kisan?

(PIENEHKÖ KAUPPAKESKUS) Kansa saa tänään valita Miss Suomen ensimmäistä kertaa. Aiemmin valinnan on tehnyt tuomaristo. Suomen Gallupin finaalin alla tekemässä...

Close