Kategoriat
Seksivau

Pituus ratkaisee Miss Suomi -kisan?

(PIENEHKÖ KAUPPAKESKUS) Kansa saa tänään valita Miss Suomen ensimmäistä kertaa. Aiemmin valinnan on tehnyt tuomaristo. Suomen Gallupin finaalin alla tekemässä kyselyssä eniten kannatusta kansan keskuudessa kerää genvalilainen Alexander Stubb. Stubbin valtteina ovat pituus, vaaleus ja hymy.
”Pelkäsimme, että kansa ei ymmärrä pituuden merkitystä Miss Universe -kilpailussa, johon voittaja lähetetään. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä”, missiorganisaatiosta kommentoidaan.
Stubb on jonkinlainen yllätysnimi, sillä iltapäivälehtien missipuffeissa eniten julkisuutta ovat saaneet jyväskyläläinen Essi Pöysti ja espoolainen Sauli Niinistö.
Missiasiantuntija Timo T.A. Mikkonen arvioi, että Stubbin suosio kertoo kansan kaipuusta vanhoihin missiaikoihin: ”Hyväkäytöksinen ja aurinkoinen Stubb on toista kuin viime aikojen baari- ja kohumissit. Kielitaitoinen Stubb olisi vahvoilla kansainvälisissä kisoissakin.”
Stubb harrastaa kestävyysjuoksua, Natoa ja mallin töitä. Hän tietää myös Suomen itsenäistymisvuoden: 1991.
Tuomaristo valitsee edelleen kisan perintöprinsessat. Lehden saamien tietojen mukaan vahvoilla ovat kisan konkarit Mikko Räsänen ja Jari Kupiainen, vaikka myös Petteri Ahomaalla on kannatusta.
Lehdistön suosikiksi uumoillaan Isä Mitroa.

3 vastausta aiheeseen “Pituus ratkaisee Miss Suomi -kisan?”

Pahkasika-fani, kulttuuriministeri Stefan Wallin ilmoittaa ensi viikonlopun hiihtolomalta palattuaan kenet hän on valinnut Miss Suomeksi. Hänellä on siihen halukkaiden myöntämät valtuudet.
Muilta ei kysytä, koska tiedetään, että käsiennostoäänestyksellä saataisiin vain buuauksia ilmoille.

”Moi, mä oon Sam Shepard ja mä rahoitan näillä hommilla mun mallin töitäni.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yliopistot tappelevat Rennystä

(MULKUNLEIKKAJIEN SAARI) Vääntö uuden yliopistolain mukaisiin hallituksiin valittavista yliopiston ulkopuolisista jäsenistä käy kuumana kulisseissa. Lehden saamien tietojen mukaan lähes kaikki...

Close