Kategoriat
Kotimaa Politiikka Talous

Väyrynen rikastumassa jalasmökkibisneksellä

(KEMINMAA/HELSINKI) Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen on tehnyt kahden miljoonan euron esisopimuksen jalasmökkien toimittamisesta. Sopimuksen mukaan Väyrynen toimittaa suuren määrän jalasmökkejä kansanedustajakollegoilleen muun muassa Siilinjärvelle, Kuhmoon ja Rovaniemelle.
”Minä olen jumalan valittu johtamaan Suomen jalasmökkibisnestä”, Väyrynen toteaa.
Jalasmökkikaupat on määrä liittää osaksi hallituksen suurta elvytyspakettia. Tämän vuoksi valtio maksaa suuren osan niiden hinnasta verottomina kulukorvauksina.
”Tämä on pieni askel minun kusetuksissani, mutta suuri askel kansantalouden rattaiden pitämisessä pyörimässä. Älä ruoki lamaa ja silleen”, valtiovarainministeri Jyrki Katainen kommentoi ja väärentää nimikirjoituksia kauppakirjoihin.
Seuraavaksi hallitus aikoo elvyttää muun muassa pokkouhriperinteen sekä Herbert Westin avulla useita jo edesmenneitä henkilöitä.

8 vastausta aiheeseen “Väyrynen rikastumassa jalasmökkibisneksellä”

Jumalan valittu – ahhh Alarik Sarvi muistaa ajan, kun paavolla akoholi herätti suuria tunteita kaikkivoipaisuudestaan ja mm. tehtävästään Suomen johdossa.
… joskus olen ajatellen, että ehkä se niin olikin, tähtiin kirjoitettu, mutta hän itse mokasi.

Jumalan valittu – ahhh Alarik Sarvi muistaa ajan, kun paavolla alkoholi herätti suuria tunteita kaikkivoipaisuudestaan ja mm. tehtävästään Suomen johdossa.
… joskus olen ajatellen, että ehkä se niin olikin, tähtiin kirjoitettu, mutta hän itse mokasi.

Keminmaan Jalasmökkipajan tuotteita aletaan salaisuuteen vuotaneen tiedon mukaan myydä Mc Donald’s -pikaruokaketjun myymälöissä.
Mäkkäreitä tulee monta sataa entisten päälle, henkilökuntaa lisätään enemmän kuin Iisalmessa on asukkaita eli monta tuhatta, pomoille maksetaan kuin Ikean perustajalle.
ABC-ketju hieroo kostoa, ja se tulee olemaa kepulaisen kova.

Voitaisiinko eduskunnassa valita rehellisin kansanedustaja, ellei se ole mahdollista, niin sitten
vähiten rikollisin ke.

”Turvamiesten tehtävänä oli pitää puhemies vaimoineen kameroiden ulottumattomissa. ” (I=S, 07.02.2009 10:18)
?
yhä enemmän sheikkimäisi piirteitä, lapsivaimoja? Ei ihmekään, että kameroita ei kaivata.

Täällä on kysytty katsotaanko jalasmökki ajoneuvoksi.
Kaikkeatietävän yhteisvastuullisena edustajana vastaan, että katsotaan jos viimeistä pökköparia potkitaan peremmälle Jalas-monoilla ennenkuin jompikumpi palaa poroksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Taisto Väkivalta kiinnostunut valmentajan pestistä Iisalmessa

(IISALMI) Kymmenen vuotta junioreiden huoltajana toiminut Taisto Väkivalta ilmoittaa hakevansa valmentajan tehtävää Iisalmen Peli-Karhuista. Kotiseurassaan moninkertaisesti ansioitunut Väkivalta uskoo voivansa...

Close