Kategoriat
Urheilu

Taisto Väkivalta kiinnostunut valmentajan pestistä Iisalmessa

(IISALMI) Kymmenen vuotta junioreiden huoltajana toiminut Taisto Väkivalta ilmoittaa hakevansa valmentajan tehtävää Iisalmen Peli-Karhuista. Kotiseurassaan moninkertaisesti ansioitunut Väkivalta uskoo voivansa tuoda pohjoissavolaiseen valmennuskulttuuriin sieltä puuttuvaa jämäkkyyttä.
”Kuulemani mukaan siellä on tehty hyvää pohjatyötä, jota mieluusti lähtisin kehittämään pidemmälle. Vetäisin turpaan joka saatanan äpärää, joka ei luistele kunnolla”, Väkivalta kertoo metodeistaan.
Ensimmäisenä hän ottaisi käyttöön joka torstai järjestettävän kuntopiirin, jossa nuoret voisivat kehittyä kasvattavassa ilmapiirissä.
”Sen jälkeen suihkukoppiin, jossa tulee saiputtaa yksi isku jokaisesta viikon jäätreineissä tapahtuneesta virheestä”, Väkivalta visioi.

5 vastausta aiheeseen “Taisto Väkivalta kiinnostunut valmentajan pestistä Iisalmessa”

Uimaliitto teki kuitenkin paremman tarjouksen, Taistolla on uudessa pestissään vapaat kädet kunhan tulosta syntyy. Nyt loppuu kuviokellunta ja altaan päässä seisoskelu, parempi että on 5 tositreenaajaa kuin 50 treeneihin kavereitaan tapaamaan tullutta.

Meidän fanikuoro voitti Roomassa kansainvälisen ”Ultra- ja Curva Sud” laulukilpailun, kertoo Peli-Karhujen nykyinen valmentaja Atik ”Pelenisä” Ismali.
Monet puntit tutisivat kun huusimme Rooman Olympiastadionilla että Täss’ Savonjoukko tappeli ja joka kynsi kylmeni puolesta Suomenmaan
Kulttuuriministeri Wallinin mielestä Peli-Karhujen kulta on koko kansan kulta ja vetää vertoja paikallista perinnettä edustaville Akan hakkuun MM-kisoille.

Varman tiedon mukaan hallitus ja EK ovat tarjonneet Taisto Väkivallalle kilpailevia sopimuksia. Väkivallan antaumuksellisella työpanoksella on käyttöä elvytettäessä kansantaloutta. ”Nyrkkiä syvemmälle duunarin perseeseen parhaaseen Iiro Viinasen ja Raimo Sailaksen henkeen vaan”, kommentoi hyvin ansaitulta golflomalta tavoitettu Y.T. Neuvottelu.

Nyt tarkkana! Taiston palveluksia tarvitsee ainakin mäkihyppyvalmennus voiton tavoittelussa! Väkivaltaisia muutoksia ja taistoa tarvitaan että hyppymestaruuden voittaisi taas mäen erikoismies, kuten Jarno Hiiloskorpi aikanaan vastaanpanemattomasti muotoili!
Kaikki vanhat mäkimiehet tietää että saippua kääritään pyyhkeeseen ja sitten mätkitään pitkään. Tuntuu varmasti eikä jää kuin sisäisiä vammoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Täysistunnossa ei politiikan vaaraa, kansalaiset turvassa

(ARKADIANMÄKI) Suojelupoliisin mukaan uhkaukset politiikan mukaantuomisesta valtiopäivien avajaisille ovat perättömiä. Supo on tarkastanut kaikkien kansanedustajien taustan ja vakuuttaa kansalaisten olevan...

Close