Kategoriat
Politiikka

Täysistunnossa ei politiikan vaaraa, kansalaiset turvassa

(ARKADIANMÄKI) Suojelupoliisin mukaan uhkaukset politiikan mukaantuomisesta valtiopäivien avajaisille ovat perättömiä. Supo on tarkastanut kaikkien kansanedustajien taustan ja vakuuttaa kansalaisten olevan turvassa politiikalta.
”Päätökset tehdään edelleen turvallisesti räjähdyksenkestävien ovien takana virkamiestyönä. Kansalaisten on turha huolestua politiikan sivuvaikutuksista, sillä ne eivät pääse leviämään edes istuntosaliin”, Supo tiedotti.
Varmuuden vuoksi poliisi aikoo kuitenkin tutkia kaikkien eduskunnan lehtereille yrittävien ihmisten peräsuolet, jotta kukaan ei saisi salakuljetettua edes pieniä määriä politiikkaa Arkadianmäelle.

7 vastausta aiheeseen “Täysistunnossa ei politiikan vaaraa, kansalaiset turvassa”

Olen perin huolissani Arkadianmäellä lisääntyneestä politiikan salakuljetuksesta. Männäviikolla eräskin kansanedustaja-parka oli salakuljettanut kirjoitusvälineitä emättimessään, jotta vessan seinille poliittista tekstiä oltaisiin saatu. SUPOn toimet ovat tähänkin saakka olleet käsienheiluttelua ja itsestäänselvyyksien laukomista. Eivätkö virkamiehet voisi herätä ja puhdistaa tuon Sodoman jo?

Tekoon ei syyllistynyt naiskansanedustaja, vaan itärajan takaa keikalle tullut ammattilainen Olga Pissareva, ja ei-jäljitettävää kynää tarvittiin kuittaamaan normaalitaksa eduskunnan luottokortille.

Kansanedustaja Paavo Arhinmäki jäi Islannissa kiinni nuuskan salakuljettamisesta. Nyt hänen hieno uusi suunnitelmansa salakuljettaa nuuskarulla peräsuolessaan epäonnistunee myös.

Olga Pissarevan seurasta tavattiin eduskunnan turvatarkastuksessa yksityinen pietarilainen elinkeinonharjoittaja Alla Paneva, jonka henkilöstä ei kuitenkaan tarkastuksessa löydetty mitään epäilyttävää. Ruumiinonteloista tavattiin ainoastaan ilmoituksen mukaan Matti ”anteeksi” Vanhasen henkilökohtaiseen käyttöön tulevia anustappeja, lypsykone sekä yksi uuniperuna.

Meidän ei pidä ampua venäläisiä vaan ottaa heistä mallia politiikan vaikutusten eliminoinnissa! Tietotaito tuossa asiassa lienee suurinta maailmassa kyseisessä ilmansuunnassa, sen jälkeen kun pääpiru JWB on väistynyt virastansa. Ensin meidän pitää valita tsaari ja pääministeri, tehdä heidän viroistansa myös päikseen vaihdettavat. Joka kuukausi olisi hyvä myös ampua yksi pienlehtien ja hesarin toimittaja jotta tiedonvalitys selkiytyisi eivätkä käskyt alamaisille värjäytyisi poliittisesti. Politiikan valmistus ja levitys pitäisi kieltää ehdottomasti. Se mikä ei kuulu eduskunnalle ei kuulu kansallekaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Katainen elvyttäisi ampumalla venäläisiä

(METAFLORA) Suomen poliittinen kenttä on innostunut valtiovarainministeri Jyrki Kataisen ehdotuksesta kohentaa taantumassa tarpovan teollisuuden kilpailukykyä ja valtiontaloutta ampumalla tuhansia venäläissotilaita...

Close