Kategoriat
Politiikka Talous

Katainen elvyttäisi ampumalla venäläisiä

(METAFLORA) Suomen poliittinen kenttä on innostunut valtiovarainministeri Jyrki Kataisen ehdotuksesta kohentaa taantumassa tarpovan teollisuuden kilpailukykyä ja valtiontaloutta ampumalla tuhansia venäläissotilaita ja luovuttamalla tämän jälkeen suuria maa-alueita itärajalta Neuvostoliitolle.
”Tarvitsemme päällemme käyvän kansainvälisen taloustaantuman taittamiseksi talvisodan kansallista yhteishenkeä”, Katainen tiivisti Turun Sanomien julkaisemassa päiväkäskyssään.
Jos taantuma venyy pitkäksi, Katainen harkitsisi myös tiivistä yhteistyötä Saksan äärioikeiston kanssa sekä Äänislinnan valtaamista. Pahimmassa tapauksessa olisi jopa turvauduttava Rovaniemen polttamiseen.

11 vastausta aiheeseen “Katainen elvyttäisi ampumalla venäläisiä”

Seuraavaksi kaivataan jatkosodan henkeä. Irakinsodan henkeä, tai Vietnaminsodan henkeä voi lainata.

Talvisodan hengellä Katainen nostelee myös erilaisia kulukorvauksia valtion kassasta, tyytyväisin mielin. Mitä huonommin kansalla menee sen enemmän Kataista naurattaa.

Lisätuloja voitaisiin valtion kassaan saada vuokraamalla Hankoniemi venäläisille 30 vuodeksi laivastotukikohdaksi. Mikäli Hanko ei tyydytä, voidaan tarjota Porkkalaa.

Eli siis pitäisi nähdä nälkää ja luovuttaa 10% alueesta (parhaat viljelysmaat) sekä vuokrata Hankoniemi venäläisille?

Kyllä kait Rovaniemen polttaminen kertaalleen riittää. Piti pistää vain ulkomaalaiset hommiin, kun suomalaisten tulitikut olivat kastuneet.
Åbo olisi hyvä vaihtoehto, mutta sekin on jo kertaalleen palanut kuin Hesakin. Parempia ehdotuksia, pliis.

Talvisota herätetään henkiin. ”Tammikuun kihlauksen” muistolaatta kullataan pub Raffaellon vieressä Mikonkadulla.
Elinkeinoelämän etujärjestöjä vahvistetaan. Propagandaosasto kymmenkertaistetaan.
Eemerituseverstejä palkataan henkilöstöosastoille, konttorihin jaetaan Mauno Koiviston pikakiväärin plagiaatteja, Matti Vanhanen alkaa lukea aamutv:ssä Mannerheimin muistelmia.

Jos tämä lehden vihervasemmistolaishomosivarikommarointi ei lopu niin me tullaan poikain kanssa kyyditsemään koko toimitus itärajalle.

Alan asiantuntijoiden mukaan Kataisen ehdottamaa mallia on hyvällä menestyksellä kokeiltu Yhdysvalloissa, jossa ns. ”Irakin sodan hengessä” on tykitetty ja pommitettu ulkomaalaisia kuoliaaksi ja infrastruktuuria hajalle, jotta saadaan rakennusteollisuudelle rahakkaita jälleenrakennussopimuksia.

Suomen talouden taantuessa kohti keskiajan tasoa, ainoa asiaankuuluva henki on Nuijasodan henki.
”Jumal’auta! Nyt riitti vauraudessa kasvaneen rälssi-aatelin harjoittama talonpoikien riisto!”, kommentoi Etelä-Pohjanmaa -lehdelle talonpoikain komentaja Jaakko Ilkka, ja kirmasi Kataisen ja Kaarle-herttuan perään karhukeihäs kourassaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Viisukohu: Waldo plagioi!

(TILAÄÄNI) Ei Euroviisukarsintoja ilman Euroviisuskandaalia. Kaksi vuotta sitten kohistiin Katran kappaleesta, nyt silmätikuksi on kohonnut karsinnan voittanut Waldo's Peoplen kappale....

Close