Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Joka koululle tulossa oma miimikkopoliisi

(MONTMARTE) Jokainen Suomen koulu saa vielä tämän kevään aikana oman miimikkopoliisin. Kansallisteatterin ylijohto on lähettänyt asiaa koskevan ohjeistuksen poliisilaitoksille viime kuussa, kertoo tiistain Happoradio -yhtyeen uutiskirje.
Miimikkopoliisijärjestelmän tarkoituksena on lisätä koulujen ja teatterilaitoksen välistä yhteistyötä. Elehdintätehtävien ja Mandraken hypnoottisten eleiden lisäksi miimikkopoliisi voisi esimerkiksi seuraavien koulusurmien sattuessa näytellä olevansa hämmästynyt ja näkymättömän lasikuvun sisällä.

(Jutun kansalaistoimitti Kytölän Karpaasi.)

14 vastausta aiheeseen “Joka koululle tulossa oma miimikkopoliisi”

Eikai vaan kytölän karpaasilla ole koulurmat mielessä? Pitäisikö tästä ilmoittaa poliisille tai edes iltalehdelle?

Joutessaan miimikkopoliisi voi putsata vaikka tykkylunta koulun räystäistä, tai harjoitella levitaatioesityksiä.

Ottakaa se pää ulos perseestä sillointällöin. Eipä mulla muuta. Tampereella on kauniita naisia!

Kyllä aina kansalaistoimitettuja juttuja tekee mieli vetää hiljaiseksi useammankin kerran.
..pyöritä sitä persettä beibi..

Kuinkahan paljon niitä poliiseja sitten tarvitaan? Jos lasketaan mukaan kaikki kyläkoulutkin, ei tässä maassa riitä poliisit millään. Mutta jos huolitaan kotoa ne”hellapoliisit”, voisi jotenkin onnistua. Mutta kukas ne sapuskat sitten? Jos ukot kuolevat sukupuuttoon, se on sitten kansan lähtö vain muistoksi historian sivulle alaviitteeksi, jos sitäkään.

Ei koulupoliisia, eikä pillupoliisia. Niin koululaisella kuin opettajallakin on ihmisluonto
ja tämä ihmisluonto, joka samalla on ihmisen idea, on kaikilla ihmisillä.

Ilmeisesti toimittajan luottamus poliiseihin ei ole järin suuri? Mutta kunnioittaa heitä täytyy, koska tekevät surkealla palkalla paskamaista työtä. Samalla palkalla toimittaja vain istuu perse penkissä kiinni ja tekee pari haastattelua puskan takaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Väyrynen rikastumassa jalasmökkibisneksellä

(KEMINMAA/HELSINKI) Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen on tehnyt kahden miljoonan euron esisopimuksen jalasmökkien toimittamisesta. Sopimuksen mukaan Väyrynen toimittaa suuren määrän jalasmökkejä kansanedustajakollegoilleen...

Close