Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Pillu-Lindén myöntää poliittisen uransa olevan vitsi

(UULEOPORI) Alastomuusuhkailuillaan suomalaisia pelotellut liikentä-, viestintä- ja aivolohkonvajaatoimintaministeri Suvi Lindén puolustelee poliittista uraansa ja toteaa sen olevan pelkkä vitsi.
”Yritin olla huumoripitoinen. Ilmeisesti sitä ei sallita”, totesi pellenaamariin pukeutunut Lindén pierutyynyn päältä.
Politiikkaan Lindén siirtyi jo 1980-luvun lopulla, kun naamanvääntelyn tuloksena hän huomasi istuvansa Oulun kaupunginvaltuustossa. Ura valtakunnan politiikassa alkoi muutamalla puujalkavitsillä ja kevyillä kalembuureilla, jotka veivät hänet eduskuntaan vuonna 1995.
”Oikeastaan vasta kulttuuriministerinä ollessani keksin käytännön pilat, joita sitten viljelin esimerkiksi valtionapua jakaessani”, appelsiinilohkot poskiinsa ja porkkanat korviinsa työntänyt ministeri muistelee helium-äänellä.
Myös liikenne-, viestintä- ja jacknicholsonsiinäsurullisessamielisairaalaelokuvassaministerinä toimiessaan Lindén hauskuutti itseään ja jekutti niin kansaa kuin perustuslakiakin. Seuraava vitsi on myös jo kehitelty valmiiksi.

”Ajattelin ajaa Lex Nokian lävitse ja sitten jatkaa normaalisti ministerikauteni lävitse”
, Jope Ruonansuu kertoo mekkoon pukeutuneena Suvi Lindénin äänellä.
Lehden teettämän gallupin mukaan Lindénin suosituimmat loppusijoituspaikat ovat Hassujen kävelyiden ministeriö, Riihimäen ongelmajätelaitos Peräsmiehen tapaan ja Kiina.

21 vastausta aiheeseen “Pillu-Lindén myöntää poliittisen uransa olevan vitsi”

Mainiota tekstiä kerrassaan. Olenkin aina naureskellut iltapäivälehtien eri henkilöille antamia lisänimiä, joten otsikko kolahti kuin Aikakaus-Lehti postilaatikkoon.

Hassujen kävelyiden ministeriössä vain pyöriteltäis päätä Suville, eikä annettais parannusehdotuksia – korkeintaan turpaan.

Kyllä Suvi on tässä varmaan ajatellut ensisijassa lapsia, niin kuin ministeri Sarkomaakin kotiin jäädessään. Ihmisiähän hekin ovat, jopa kokoomuslaiset.

Pahka-Cityn oikeusministeriön mukaan Lindénin Hauskuuspuolue koetaan yhtä mittavaksi uhaksi nykysarjaelämänkuvalle kuin Otto Sumpin Rumuusklinikka. Täten määräämme jokaiselle suusta ulkoistetulle sammakolle 1.000 yksikön huonousveron.

Pellefantille tiedoksi:
Calembour on sanaleikki ranskaksi. Eivät ne itsekään tiedä, mistä se sana on tullut. Ehkä se on itsessään jonkinlainen leikillisyys.

Poliitikoilla on outo huumorintaju. Isäntä-alamainen asenne paistaa kirkkaasti läpi. Olisikohan Lindenistä yhtä hauskaa, jos hän itse joutuisi riisumaan työpaikallaan? Tai jos kaikki hänen sähköpostinsa urkittaisiin?

Onhan tuossa strippari Lindénin vaatimuksessa jotain ituakin. Omalla työpaikallani on alaisina 30 naista. Olisi se somaa nähdä, kun naiset ilkosillaan ennen kotiin lähtöä.

Jo vain sopii uhkaalla vaikka kyrvällä. Olishan se somaa nähdä päiväuniensa pillut jo aamukaffipöydäs. on ne kuitenki vähä levinny siä Helsingis pääs. Näkis kuitenki,mihinkä tähärätä.

Niinhän me kaikki sonnit halutaan. Mutta pillua odotelles, jos on terveet kädet, niinei hätää…

”Tahallaan hauskuuttamisen yritys” pitäisi saada lailla kiellettyä kaikilta kansanvaltaa käyttäviltä luottamushenkilöiltä. Samoin kiellettyä tulisi olla ”ironia vastauksessa” ja ”nakupelleajatusten levittäminen kansalaisten keskuuteen”.
Suvin puska.

Ahahaa! Tämä on todella hyvin kirjoitettu uutinen, sillä se herättää jo turhankin realistisenoloisia mielikuvia lukijan pollassa. Appelsiinilohkot poskissa…

Viestintäministeri lakkauttaa Lehden, toimittajat ruoskitaan alasti! Tunnistetiedot avainasemassa julkisten salaisuuksien vuotojutussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lex Nokia: Ministeri Lindén uhkailee pillulla

(|) Liikenne-, viestintä- ja sammakkoministeri Suvi Lindénin (kok.vart.kyrp.) näkemykset Lex Nokiasta ovat herättäneet vastalauseiden myrskyn. Ministeri toteaa päivän Aamulehdessä, että...

Close