Kategoriat
Kotimaa

Lex Nokia: Ministeri Lindén uhkailee pillulla

(|) Liikenne-, viestintä- ja sammakkoministeri Suvi Lindénin (kok.vart.kyrp.) näkemykset Lex Nokiasta ovat herättäneet vastalauseiden myrskyn. Ministeri toteaa päivän Aamulehdessä, että tulevan Lex Nokian eli niin sanotun urkintalain valvonnassa voidaan käyttää myös alastomaksi riisumista, mikäli siitä on apua yrityssalaisuuksien turvaamisessa.
Lindén lupaa olla ”vähintään kolmessa vartissa pillusillaan vahtimestarin kopin edessä, mikäli Olli-Pekka ja muut pojat käskevät”. Alastoman ministerin näkemisen uskotaan olevan riittävä pelote sille, etteivät urkkijat lähetä yrityssalaisuuksia Gmailistaan. Monet oikeusoppineet pitävät Lindénin näkemyksiä käsittämättöminä ja jopa vaarallisina.
”Tällainen rangaistus on julma ja epäinhimillinen. Sydänkohtauksen riski on ilmeinen, ja miehillä veren katoaminen koko alavartalosta mahdollisimman kauas peniksestä voi aiheuttaa jopa kuolioita jalkoihin”, kommentoi oikeustieteen professori Mona Tumba.
Nokian mukaan urkintalain säätämistä aiotaan kohusta huolimatta jatkaa yhtiön normaalin parlamentaarisen järjestyksen mukaisesti.

14 vastausta aiheeseen “Lex Nokia: Ministeri Lindén uhkailee pillulla”

Minä aloitin Suvin innoittamana jo uuden harrastuksen, vietän päiväni kuvitellen jokaisen kansanedustajan vuorollaan alasti vierelleni. Myöskin työpaikkakäyttäytymiseni kuuliaisena työntekijänä muuttui jo hieman, ja riisuunnun tästälähin aina työpaikan pihalla alasti ja pukeudun seuraavan kerran vasta töistä lähdettyäni. Todistan näin olevani kuuliainen työntekijä, joka ei salakuljeta yrityssalaisuuksia taskuissaan.

Aloitteesta innostuneena meillä päätettiin välittömästi siirtyä alastonpalavereihin. Sen lisäksi että näin estetään tehokkaasti salakuuntelulaitteiden tuominen palavereihin, käytännöllä on myös ollut positiivinen vaikutus työpaikan ilmapiiriin. Lisäksi uutinen on otettu innolla vastaan nuorien naisien osalta, joiden on ollut aiemmin hyvin hankala päästä töihin monelle perinteisesti miesvaltaiselle alalle.

Ja jos ei tuo Lindénin uhka vielä riitä, sitten riisuutuukin jo itse Olli-Pekka! Sitten ei kellään ole kivaa. Ei enää koskaan. Se johtaa kaikkien sukupuolten ja suuntausten seksihalujen sammumiseen ja siten ihmiskunnan tuhoon.
Että kattokaa, mitä teette, työntekijät.

Minä tein Suvista huumoria jo eilen ja vuosi sitten! Suvi on minun syvin lähteeni, joudun kyllä joskus syljeskelemään Suvin karvoja suustani tultuani hänestä vaikka voin kaikkien suusta tullakin?

Nokiaan fuusioituna Eduskunta alkaa pitää ”hymyä pyllyyn” istuntoja, joihin ei haluta tv-kameroita.

Mitä sä siellä B-trappanissa teet! Mee pois, tykkään työntää huumoria sinnekin puolelle!

Meillä totellan myös ja nyt ollaan nakusillaan ja karvatkin päätettiin ajaa pois ettei jää mitään epäselväksi ja ettei meidän pomoo palauteta apinatarhaan!

Lindén oli julkinen vitsi jo silloin kun hän Oulussa tippui ylioppilaskunnan valtuustosta ja siirtyi isommille areenoille kokoomuksen naisjärjestön kautta kiintiönaisena. Valitettavasti hän ei ole valtakunnanpolitiikassa ainoa lajissaan, kuka perkele niitä äänestääkään? Näille voisi perustaa virtuaaliministeriön jonka hallinnoinnin kohteena on jotkut habbohotellin avatarit tms.

Vastustan ehdottomasti Tasakattoarkkitehdin ehdotusta. Varsinkin nyt, kun Nokia on jättämässä ylipukeutuneet ja kirjesalaisuudestaan muka kiinnipitävät Suomalaiset, Habbo-hotelli jää ainoaksi varteenotettavaksi suuryritykseksemme. Jos ”ne” pääsevät vielä sinnekin huseeraamaan, romahtaa pian virtuaaliosakkeidemme lisäksi virtuaalimaailmammekin. Mistä sitten osinkoja saadaan tai naisia isketään, hä? Sitä paitsi Suvi ei ole ikinä tippunut mistään, vaan ”kansa on aina menettänyt hänet yhä suuremmille areenoille”.

Olen olut jo vuosia alasti töissä vaatteideni alla. Naureskelen työkavereilleni kun he häpeävät omaa alastomuuttaan. Välillä minulla on jopa pieni erektio – ja ihan keskellä päivää! Viimeaikoina olen ajatellut Suvin puskaa ja vaatetettu alastomuuteni on kiristynyt kovin näkyväksi.
Yrityssalaisuuksia olen salakuljettanut aina työpaikkaa vaihtaessani papillonin pankissa. Kovin isoa kansiota ei sinne kuitenkaan mahdu. Jospa seuraavalla kerralla ajattelen taas Suvia kun teen talletuksen?

Mites se oli, kaveri joka metsässä teki maailmanennätystä, kuinka kauan pystyy katsomaan Hermusen alastonkuvaa?
Tässä olis uusi haaste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Monty Python -sketsi Saksan talousministeriksi

(THE LARCH) Saksan hallitus on reagoinut maailmanlaajuiseen taloustaantumaan nimittämällä talousministeriksi Monty Pythonin Lentävän sirkuksen kuudennesta jaksosta löytyneen sketsin. Johann Gambolputty...

Close