Kategoriat
Ulkomaat

Monty Python -sketsi Saksan talousministeriksi

(THE LARCH) Saksan hallitus on reagoinut maailmanlaajuiseen taloustaantumaan nimittämällä talousministeriksi Monty Pythonin Lentävän sirkuksen kuudennesta jaksosta löytyneen sketsin. Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm korvaa edellisen pestin hoitajan Eddie-babyn.
Lehden saamien tietojen mukaan de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm harkitsee ensimmäisenä Saksan taloustilanteen elvyttämistä panostamalla kuumailmapalloihin ja vallankumouksellisten kanssa pyöräileviin pipopäisiin miehiin.

18 vastausta aiheeseen “Monty Python -sketsi Saksan talousministeriksi”

So, you’ve got the girl on the bed, feet on the mantlepiece, legs apart, and…

Herkäksi pistää kun näkee että perinteitä kunnioitetaan. Ja Saksassa, missä on yritetty tahria vaikeiden aikojen vastuunkantajien maine lokaan. Mutta kyllä me nousemme, senkin märkäkorvaiset lärväkkeet!

(haa) Nobody expects Spanish inquisition. Otetaan kovat otteet käyttöön ja jos lama ei tokene niin tökitään sitä kylkeen tällä sohvatyynyllä.

Vitsi ei tunnu yhtä absurdilta kun tietää, että britanniassa oli oikeasti sen nimisiä aatelisia kuin ”Lady Ernle Elizabeth Louisa Maria Grosvenor Ernle-Erle-Drax, omaa sukua Ernle Elizabeth Louisa Jessica Burton” ja tämän poika ”Admiral The Honourable Sir Reginald Aylmer Ranfurly Plunkett-Ernle-Erle-Drax.”

Mikä pettymys ottaen huomioon, että Tarquin Fin- tim- lim- bim- whin- bim- lim- bus- stop- F’tang- F’tang- Olè- Biscuitbarrel oli varsin varteenotettava ehdokas tähän hommaan.

Toivon hartaasti, että uusi talousministeri Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm panostaisi riittävästi hassuun kävelyyn. Saksassa tämä taito on kadonnut sitten 1930-40-lukujen, jolloin saksalaiset kävelivät hassusti Puolan ja Ranskan yli.

Eiköhän kunnianarvoisa Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm tiedä että viimeinen kunniallinen teko on työntää Luger suuhun siinä vaiheessa kun Taantuma kolkuttelee porteilla.

Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm varmaankin turvautuu kansainväliseen lainanottoon, kunhan antaa vakuudeksi talonsa, tätinsä talon, pikkuserkkunsa talon, appivanhempiensa talon, isoäidin mökin sekä osake-enemmistön Saksan valtionyrityksistä, rajoittamattoman pääsyn henkilökohtaisille tileilleen, lapsensa panttivangeiksi ja vastuuvapauden Maailmanpankin henkilöstölle kavallussyytteistä.

”Kyllä vielä 40-luvulla sentään osattiin taantuman tullen vetäytyä valtiopäivätalon kellariin hautomaan joukkoitsemurhaa”, suomii äärisaksalainen ”Der Untergang” -lehti nykyistä talouspolitiikkaa.

Hyvä Veli, Johann Gambolputty de von…
Suurella ilolla saatan tietoosi, että perustamme totaalisen keskustelufoorumin.
Pääministerini on visioinut autobaanoja etelästä pohjoiseen.
Kytkemme poliitikot keskustelemaan yhteiskunnan kokonaisvaltaisesta varautumisesta.

Spede Pasanen-vainaan Rautakauppasketsi lähettää terveisiä ulkomaanpellejen sketsille ja kehottaa vähä tuumimaan ennen kun rupee. Kun aikansa jahkaa eikä hötkyile, taantuma viheltää ohi kuin etana jäniksen selästä, nääs. On ennenkin. Nähty.

Vitsi! Nimeni ei ollutkaan Wilhelm exile porno britney spears gratuit busty kitchen position amateur sexbild sex babes com paris hilton video zu Guttenberg. Ihan Wilhelm vaan.. 🙁

Onko nyt todellakin niin, että Lehtikin meni lankaan? Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm ei ole oikeasti nimeltään Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm, vaan Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm. Pantiinpa ”journalisteja” taas halvalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Esa-Pekka Saloselle parhaan Esa-Pekka Salosen Grammy

(GRAMEX) Suomalainen Esa-Pekka Salonen on voittanut tämän vuoden parhaan Esa-Pekka Salosen levyn Grammy-palkinnon. Palkinto luovutettiin Saloselle Los Angelesissa pidetyssä juhlagaalassa,...

Close