Kategoriat
Kulttuuri Seksivau

Esa-Pekka Saloselle parhaan Esa-Pekka Salosen Grammy

(GRAMEX) Suomalainen Esa-Pekka Salonen on voittanut tämän vuoden parhaan Esa-Pekka Salosen levyn Grammy-palkinnon. Palkinto luovutettiin Saloselle Los Angelesissa pidetyssä juhlagaalassa, joka jatkuu jo kolmatta päivää.
Salonen oli lähellä voittaa palkinnon myös kategorioissa ”Paras levy, jonka tekijän etunimi on kaksiosainen” sekä ”Paras levy, joka tippui levypinosta kun kaverit kaatoi vahingossa pöydän”. Näissä kuitenkin Salonen jäi niukasti Beyonce Knowlesin taakse.
Tämän vuoden gaalassa eniten Grammyja on tähän mennessä kerännyt duo Alison Krauss & Robert Plant, yhteensä 83 kappaletta. Jakamatta ovat tosin vielä huippujännittävät ”Vielä yksi Grammy hei-” sekä ”Joku vitun Grammy”-palkinnot.
Kautta aikojen eniten Grammyja on epävirallisten tilastojen mukaan kerännyt Stevie Wonder, 1288 kappaletta.
Lehti jatkaa Grammyjen jaon seuraamista. Asiantuntijoiden mukaan gaala saadaan päätökseen kesän alkuun mennessä.

7 vastausta aiheeseen “Esa-Pekka Saloselle parhaan Esa-Pekka Salosen Grammy”

Kuinka Beyonce Knowles voi voittaa Grammyn kategoriassa “Paras levy, jonka tekijän etunimi on kaksiosainen”? Onko tämä osa vitsiä, vaiko kenties vitsailijan MOKA???

Jaa siitä oli jäänyt tavuviiva pois. Se on Bey-once. Sen sisko Bey-twice laulaa myös ja on tumma sekin. What a family.

olihan sillä EP:llä ainakin aikanaan joku pändikin. Lafilharmoks tai joku vastaava. Viulua soitti joku ja ei tainnu olla laulajaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti: Sanomien johto käytti sanoja Zyskowiczista

(PARVI) Sanoma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rauramo on vastannut jyrkästi kansanedustaja Ben Zyskowiczin esittämään mediakritiikkiin. Lehden Helsingin Sanomista lunttaamien tietojen...

Close