Kategoriat
Muut lehdet

Lehti: Sanomien johto käytti sanoja Zyskowiczista

(PARVI) Sanoma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rauramo on vastannut jyrkästi kansanedustaja Ben Zyskowiczin esittämään mediakritiikkiin.
Lehden Helsingin Sanomista lunttaamien tietojen mukaan Rauramo hyökkäsi tiedotteessaan erittäin rajusti Zyskowiczia kohtaan käyttäen muun muassa sanoja ”on”, ”käyttänyt” ja ”sanoja”. Zyskowicz oli aiemmin moittinut mediayhtiöiden optio-ohjelmia.
Helsingin Sanomat valotti saman uutisen yhteydessä kattavasti medioiden optiojärjestelyjä. Syväluotaavassa taustassaan lehti huomautti, että ”Tupon sijasta erilaisia sopimuksia”. Kohun kohteena olevista Sanomien optioista lehti paljasti muun muassa että ”Puoluesihteeri ei ollut sopinut ulostulosta pääministeri Matti Vanhasen (kesk) kanssa”.
Lisäksi sivulla A10 on kiva kuva Madonnan persiistä, tosin vain sivultapäin nähtynä.
Lehti ei ole osa Sanoma Oy:tä mutta kannatamme vahvasti liiketoiminta-ajatusta, että vaikeina aikoina johto on sitoutettava edullisin optioin ja varsinkin vanhat ja rumat työntekijät potkittava mäelle.

7 vastausta aiheeseen “Lehti: Sanomien johto käytti sanoja Zyskowiczista”

Kyllä heiltä pitäisi tarvittaessa löytyä yksi miimikkotoimittaja. Maksoivatko edes tekijänoikeus- ka lisenssimaksuja Teostolle, Kopiostolle, SCO:lle ja RIAAlle?

Annan kokoomukselle anteeksi kommunistien haukkumisen ( Virkkunen)
H.J.
Teri Joen hallitus, pj

Voi teitä raukkoja toimittajanplanttuja, kun pitää satiirilehdykkäänkin vääntää aina joku itkunsekainen mukatiedostava pamfletti kun suojatyöpaikat vanhan rahan mediataloissa rapisee. Ja joka jumalan kerta, tietää etukäteen että jos kympin uutisissa on edellispäivänä pahoista mediasedistä juttua niin täällä on joku puolivillainen kakkajuttu seuraavana päivänä. Täähän on pahempaa kuraa kuin mitä MTK suoltaa.
Ei mikään tuottava firma ole teille mitään velkaa, jos haluutte muiden rahoilla elää niin ei muuta ku rehellisesti sossun luukulle.

nimimerkin takana taas, jaska 🙂 eiks niin ?
täällä se asia kerrotaan just niin kuin se kansan päässä ajatellaan
sille ei yksinkertaisesti mahda kyllästynytkään mtn
kannatan puolivillaisia kakkajuttuja, toimivat hyvänä vastapainona
Suomi-EU:hun, Suomi Natoon – ja muille Suomi-Obaman-avulla-lamasta-ja-
pääministerimme-on erehtymätön-jätkä -journalismille
*plussaa: tähän sivuun ei voi pyyhkiä*
lol

Johdon sitouttamiseen välttämättömistä optiosta Rautamo toteaakin ”Optioiden olevan välttämättömiä johdon sitouttamiseen. On se nyt helvetti, jos joka kynän pureskelija olisi optioilla tänne sitoutettu”, ja jatkaakin oikeutetusti kysymällä ”Helvetti soikoon, et kenen potkuilla mun optiotulot sitten maksatettaisiin?”.
Huom. Sanoma Oy:n johto ei millään tavalla ole vaikuttanut tämän jutun toimittajan riippumattomuuteen tai puolueettomuuteen.

Idiootit! Näin Ben vain vei lähtökohtaisesti aseen vasemmiston tai vähemmän vasemmiston tai keskustan tai vähemmän keskustan sekä harmaiden että vihreiden kädestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lippupiste sähköisen äänestysjärjestelmän uudeksi toimittajaksi

(VIHTI) Hallitus on päättänyt viime kuntavaalien epäselvyyksien vuoksi vaihtaa sähköisen äänestysjärjestelmän toimittajaa. Oikeusministeri Tuija Braxin mukaan Tietoenatorin korvaajaksi nousee yllätysnimi,...

Close