Kategoriat
Kulttuuri Talous

Mannerheim-elokuvaa yritetään pelastaa keräystuloilla

(HOMMA) Talouskriisin jäädyttämää Renny Harlinin suurelokuvaa marsalkka Mannerheimista yritetään pelastaa epätavallisin keinoin. Suunnitteilla on filmin loppuunsaattaminen esimerkiksi keräyksin tai yksityisin avustuksin.
Muun muassa isänmaallinen järjestö Suomen Sisu on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi rahoittamaan elokuvaa, jos käsikirjoitusta korjataan historiallisesti todenmukaisemmaksi.
”Harva tietää, että talvi- ja jatkosota olivat maahanmuuttajien syytä. Harva tietää sitäkään, että juuri Mannerheim torjui kalpamiekallaan Suomeen jäiden yli pyrkineiden tuhansien ankkurilasten kommandoyksiköt talvella -43”, kertoo järjestön edustaja Juhani Kiitos-Veteraanit.
Suomen Sisu aikoo Lehden mukaan tukea Harlinia seitsemällä leijonariipuksella ja kolmella hupparilla, joiden selkään on brodeerattu Tali-Ihantalassa palvelleiden hevosten nimet.
Huutavan ääntä tarvitaan
Myös elokuvan tuotantotiimi aikoo kantaa kortensa kekoon. Suunnitteilla on suuri hyväntekeväisyyshuutokauppa Harlinin hyväksi, jossa myydään harvinaista keräilyesineistöä, kuten noin 20 miljoonaa myymätöntä ”Kurkunleikkaajien saari” -vhs-nauhaa sekä tuhansittain vuonna 1993 vanhentunutta Planet Hollywood -hampurilaista.
Lisärahoittajien hankkimiseksi käsikirjoitus saattaa kokea vielä lisääkin uudistuksia, vihjataan tuotannosta.
”Elokuvasta ei välttämättä tulekaan puhdasta kolmekymppisten helsinkiläisten ihmissuhdedraamaa, vaan sitä saatetaan viilata enemmänkin kiehtovaksi trilleriksi, jossa ikääntynyt poliisi joutuu pelastamaan perheensä ja satoja sivullisia terroristien kynsistä lentokentällä. Harva tietää tätä historiallista alaviitettä Mannerheimin tarinassa”, kertoo tuotantolähde Ford-Taunus Fairlane.

21 vastausta aiheeseen “Mannerheim-elokuvaa yritetään pelastaa keräystuloilla”

Suurmiespuisto keräisi hyvällä paikalla parhaiten huomiota.
Mara-näköispatsas sopisi Marskin patsaan viereen siirettävän Kekkosen muistoaltaan reunalle, Paasikiven pökäleet hevosen taakse, Ryti -ryteikkö eteen yli hypättäväksi.
Eläinpuistoon odotellaan sitten vielä ainakin Mauno-laiskiaista, sekä Paavo-sarvikuonoa että Paavo-papukaijaa, Matti-gibbonia, Suvi-kanaa ja kummituseläin-Saulia.

Niin ne vaan lentelevät Selin & Harlin, vaikka koneeseen saisi kuljettaa nestettä vain kaksi dl per henkilö.

Nyt tarvitaan elokuva monikulturelli sveduhomosta, jonka miekka roikkuu tupesta ulkona. Notta maa pelastuu!

Ne aidot Marskin kaappihomon unia näkevät silmäluomet puolitangossa – poissa. ..voisi nyt etsiä, kun kerran aikaa on, jonkun mittoihin sopivan homopetterin rooliin.

Tämän jutun toimitti ilmeisestikkin Lehden sivarivasuridemari-osasto. Maahanmuuttajat wtf!

Ilkeät kaverit tyrkkii netissä! Mennään pirauttamaan Rennyn kannsa parit kyyneleet Tarja Halosen luo.

YLE on myös tukemassa hanketta ja haluaa muistuttaa kunnioitetun marsalkan ja köyhien lahtaajan Carl Gustaf Emil Mannerheimin menestyksestä vuoden 2004 Suurin Suomalainen (SS) äänestyksestä. YLE:n rahoitusvastaava Ylermi Yltäkylläisyys onkin luvannut jo Mikko Nousiaiselle ”Olkatoppaukset ja nätit kengät, ainakin 12 sentin koroilla. Näyttää kuulkaas paljon suuremmalta”.
On myös puhuttu että lukuisia Kokoomuksen kansanedustajia on ilmoittanut innokkuuttaan osallistua Renny Harlinin pyynnöstä punaisten joukkoteloituksien kuvauksiin. ”Köyhät kyykkyyn ja kuivana sisään” Kommentoi valtionvarainministeri Jyrki Katainen, naputtaen kynällä pöytään pyyhkien vaahtoa suunpielistä.
Helsinkiläinen Kansalaistottelemattomuus niminen orkesteri on taas kommentoinut kiljupäissään elokuvaprojektia seuraavasti: ”Mannerheim oli kusipää!! Mannerheim oli vitun runkkari!! Mannerheim oli fasisti!! Mannerheim oli vitun runkkari!! Fasisti, murhaaja, vitun runkku, sotarikollinen!!!”.

Kannatan keräystä. Lahjoitan puhelinluettelot. Laitan avaamatoman paketin oven eteen. Kiitos.

Hetkinen, eikö se Uralin Perhonen ole jo julkaistu, vai onko Harlin tekemässä jatko-osaa?

Hetkonen siis… Onko salanimen ”Renny Harlin” takana Katariina Lillqvist vaiko Timo Koivusalo?

Te vääristelette meidän sanomisia ja sitäpaitse skritassa sanoteen että ynnynnyyy. Haastan teidät oikeuteen. Sitäpaitsi Carl oli hyvä tyyppi ja vihreet ne vasta rasisteja onkin. Tiedän sen kun ennen vihreitä äänestin.

tuota ..
Voisko tänne välillä taas kirjoittaa jotain hauskaa. Semmoista vitsikästä. Nyt ei ole hyvään aikaan irronnut, meneekö hyvät jutut nyt vaan sinne Aikakaus-lehteen.

Niin, on muistettava, että puna-armeijan maahantulo olisi pitänyt nähdä mahdollisuutena, ei uhkana. Sen takia, että suomalaiset ksenofobisesti torjuivat puna-armeijan ja NL:n invasion, kesti 65 vuotta ennenkuin Suomi sai uuden mahdollisuuden oikeasti monikulttuuristua ja kansainvälistyä! Mielestäni Suomeen pitäs tuoda ainakin 10 miljoonaa maahanmuuttajaa. Maahanmuutto on rikkaus!

Olisi Harjoselta todellinen kulttuuriteko tehda kokoillan elokuva Arno Kotrosta ja Timo T.A. Mikkosesta.

(ATENEUM) Suomen elokuvapiirien aika monenneksi merkittävimmän toimijan tuoreen lausunnon mukaan aiempina kesinä Helsingin katukuvassa nähdyt romanialaiskerjäläiset olisivat olleet Mannerheim-elokuvan tuotantoryhmän ”hätävarasuunnitelma, vähän niinku exit, päänsäryn exit, hoho”.
Nimettömänä pysyttelevä alan moguli ei halunnut arvioida, kuinka monta pyroteknista tehostetta, ruunaa ja karmivan epäonnistunutta suomalaista sankarielokuvaa jo kerätyillä tuloilla saadaan hankittua.

Ainoastaan Perussuomalaisia ja Suomen Gisu -kerhoa pilkkaavat uutiset saavat tuohtunutta motkotusta aikaiseksi Lehden kommenteissa. Viherpiiperöt! Sivarit! Maanpetturit! Muiden puolueiden kannattajat eivät nakkaa paskaakaan. Mutta netsi repiikin perseensä mistä tahansa.
Tämä ei mene nyt lainkaan Homman mukaisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Cera-hormoni jatkaa voittokulkuaan ampumahiihdon MM-kisoissa

(KUNGARIKE) Maailman kaikkien aikojen menestynein miesampumahiihtäjä Cera-hormoni jatkaa vahvoja esityksiään meneillään olevissa MM-kisoissa Etelä-Koreassa. Cera johtaa massalähtökisaa noin 15 minuutin...

Close