Kategoriat
Sähkeet Urheilu

Cera-hormoni jatkaa voittokulkuaan ampumahiihdon MM-kisoissa

(KUNGARIKE) Maailman kaikkien aikojen menestynein miesampumahiihtäjä Cera-hormoni jatkaa vahvoja esityksiään meneillään olevissa MM-kisoissa Etelä-Koreassa. Cera johtaa massalähtökisaa noin 15 minuutin erolla lähimpiin kilpakumppaneihin ammuttuaan kahdelta ampumapaikalta vain 28 sakkokierrosta.
Cera on kisojen kuluessa noussut eniten maailmancupvoittoja ottaneeksi talviurheilijaksi. Hänellä on nyt 1200 cupvoittoa. Valmentajien mukaan hänen ylivoimansa johtuu muun muassa suotuisasta geeniperimästä, tiiviistä harjoittelusta ja tähtien asennosta. Mikko Alatalon mukaan hiiliäkin on syöty.

2 vastausta aiheeseen “Cera-hormoni jatkaa voittokulkuaan ampumahiihdon MM-kisoissa”

Pikkulinnut visertävät Koreasta, että kolme tuntia kisan päättymisen jälkeen Suomen leijona Paavo Purunen ei ole vielä tullut metsästä.
Epäillään valmentaja Kaurasen mapissa sivujen seonneen minkä seurauksena suomalaiset ovat treenanneet ampumahiihtosuunnistukseen.

Ukko eukolleen piäkaapungin lehen sutkauksessa:
-laita puuroa!
-tähän aikaan päivästä?
-No tuli nälkä kun nuo Kattilakoski ja Jauhojärvi hiihtävät tv:ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Innokkaita avustajia haetaan esiintymään valokuvissa

Hei sinä pääkaupunkiseudulla asuva Lehden lukija. Haen tositarkoituksella listaa ihmisistä, jotka olisivat valmiita esiintymään statisteina Aikakaus-Lehteen tulevissa valokuvissa. Esimerkiksi seuraavaan...

Close