Kategoriat
Aikakaus

Innokkaita avustajia haetaan esiintymään valokuvissa

Hei sinä pääkaupunkiseudulla asuva Lehden lukija.
Haen tositarkoituksella listaa ihmisistä, jotka olisivat valmiita esiintymään statisteina Aikakaus-Lehteen tulevissa valokuvissa. Esimerkiksi seuraavaan numeroon tarvitaan kahteen erilliseen juttuun joukko ihmisiä, jotka puuhastelevat kuvissa mielenkiintoisia asioita. Kuvaukset järjestetään ensi viikolla tai sitä seuraavalla viikolla.
Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen lehti@samizdat.info. Ja vaikka et nyt pääsisi mukaan mutta voisit myöhemmin olla mukana samankaltaisessa toiminnassa, lähetä tietosi meille. Apua arvostetaan.

18 vastausta aiheeseen “Innokkaita avustajia haetaan esiintymään valokuvissa”

Ihan ilmaiseksiko? Vähän epäilyttää… kyllä tästä pitäisi jotain joutua maksamaan!

Voisin puuhastella vaikka kimppakivaa Tuksun, Julian ja Mikkosten kanssa, jos vaan pääsisin Lehteen. Päivi Räsäsen tytär olisi plussaa.

Aikatauluttakaa Pillu-Lindenin kalenterin mukaan.
Halonen menee Arajärven kanssa Afrikkaan. Siellä saisitte hyviä serkkukuvia.

Minä en ole vielä näitä kuvausjuttuja kokeillut, eli olen näissä jutuissa neitseellinen, mutta jos olisi jotain viihteellistä kuvattavaa aikuisten kesken kevyesti lähes lepoasennossa vaikkapa August Elokuun kanssa? Ahkerana tyttönä panisin kyllä parastani.

Mitä lahjuksia on luvassa kuvattavaksi tuleville? Jos kuvaatte röntgenillä niin voin tulla asevelihintaan.
Ps. Koska voin laskuttaa teitä tilaamastani lehdestä?

Otin kuvan itsestäni, se on nähtävissä seuraavan Jallun sivuilla, keskiaukeamalla. Valkoiset poskeni näkyvät siinä takaapäin ja jos hiukan raotat lehteä voit nähdä muutakin. Lehden linjat ei ole muuttumassa mihinkään, mutta olen itse vähän laihtunut.

Itse puuhastelen aina mielenkiintoisia asioita. Nytkin minulla on sormi paikassa, jonka voin kuvailla teille myöhemmin sähköpostitse. Olen mielelläni myös mukana samankaltaisessa toiminnassa. Myös Homeria arvostetaan.

Hei, olen 23-vuotias tyttö Pirkanmaalta. Harrastuksiani ovat hevoset sekä koirat. Seurustelen. Hmmmmm.

Onko ne mimmit edes hyvän näköisiä, joiden kanssa pitäisi puuhastella? En minä luonteesta mitään kysele. Tiedän, että moni kakku päältä kaunis, mutta mätä sisältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
HIFK syyttää Israelia brändinsä varastamisesta

(TALVIHALLA) Helsinkiläinen jääkiekkojoukkue HIFK on nostanut kanteen Israelia vastaan Kansainvälisessä tuomioistuimessa ICJ:ssä. Joukkueen taustalla toimiva ja edustalla hölmöilevä HIFK-Hockey Oy...

Close