Kategoriat
Kotimaa Tiede

Nina Mikkosen kovat väitteet Maapallon muodosta kuohuttavat tunteita

(MIEKKATERVEHDYS) Sydämen asioiden puolustajana tunnettu kotiäiti Nina Mikkonen on jatkanut taisteluaan hyvyyden puolesta pahan puolelaisia vastaan. Mikkonen pitää pöyristyttävänä yleistä ajattelutapaa, jonka mukaan Maapallo olisi pyöreä.
Hänen mielestään on käsittämätöntä, että niin media kuin tutkijatkin ylläpitävät tällaista salaliittoa, kun todellisuudessa kaikki tietävät, että Maapallo on greippihedelmä.
”Ihan höpönlöpönlöppöä ja nollatutkimusta”, kumoaa Mikkonen vastustamattomasti fyysikoiden käsitykset planeettamme muodosta. Hän ihmettelee, miksei julkisuudessa koskaan käsitellä vastakkaisia tutkimuksia, vaikka niitäkin on tehty ainakin heillä kotona.
”Anna kun minä puhun nyt. Sinä et puhu sydämestä. Monissa tutkimuksissa on kiistämättä todistettu, että greippi sisältää C-vitamiinia ja on terveellinen. Koska Maapallolla on C-vitamiinia ja se on terveellistä, on loogista, että Maapallo on greippi. Tätä ei vaan haluta uskoa, ihan kuten aiemmin kiusattiin sotaveteraaneja”, Mikkonen argumentoi.
”Sinä et puhu nyt sydämestä kuule. Meillä Suomessa on näitä koulumurhia ja työttömyyttä ja syrjäytymistä ihan siksi, koska ihmiset eivät usko näitä asioita. Luen tässä yhden lainauksen: ’Tee akasiapuinen alttari, olkoon se nelikulmainen, viisi kyynärää pitkä, viisi kyynärää leveä ja kolme kyynärää korkea. Tee sen neljään kulmaan alttarinsarvet, jotka ovat alttarin kanssa samaa kappaletta, ja päällystä alttari pronssilla.’ Ja siellä kodeissa kyllä tiedetään että tämä on totta”, Mikkonen sanoo kameralle puhuen ja vetäen ensi kerran henkeä neljään minuuttiin.
Mikkosen mukaan Stephen Hawking on jo julistanut Mikkosen näkemyksen oikeaksi tai ainakin syytä olisi. Myös monet kansalaiskeskustelijat kertovat omassa elämässään kokeneensa, että maa tosiaan on ennemmin greippi kuin pyöreä.
Ota kantaa Lehden keskustelupalstalla! Miksi greipistä ei haluta puhua mediassa? Onko Stephen Hawking sammuva yhteiskunta?

23 vastausta aiheeseen “Nina Mikkosen kovat väitteet Maapallon muodosta kuohuttavat tunteita”

EU on asettanut suomalaiselle naudanlihalle vientikiellon johtuen maassa ilmenneestä hullun lehmän tautitapauksesta. Taudin oireisiin kuuluvat julkinen typerehtiminen sekä itsensä pitäminen maailman napana. Siantuntijat pitävät erityisen huolestuttavana sitä, että Suomesta löydetty taudin muoto voi levitä myös sikoihin, kuten reservin majureihin.
Hullun lehmän taudin haittavaikutuksilta voi välttyä viemällä lapsensa päiväkotiin ja olemalla katsomatta Ylen keskusteluohjelmia.

Apina periytyy suomalaisesta poliitikosta ja maapallo on puusta pudonnut greippi, jota apina jyrsii.

Alan asiantuntijoiden mukaan ”joo joo, on se greippi, lakkaa nyt jo huutamasta sekavia!”

Myötähäpeän greippimehumalja on ylitsevuotanut ja siinä killuu kirsikkakoristeena coctailtikulla lävistetty päiväkotilapsi….

On ilahduttavaa huomata, että tämäkin tabu on vihdoinkin Nina Mikkosen toimesta uskallettu rikkoa. Greippien hallitsematon maahantuonti ja epäonnistunut kotoutus aiheuttaa valtavia kustannuksia ja synkistää raiskaustilastoja. Vihervasemmistolaiset piipertäjät ovat jo pitkään puolustaneet greippejä valheellisilla ”vitamiinit värittävät katukuvaa”-tasoisella löpinällä, jolle on saatava päätös!
Vatsaanottokeskukset ovat jo muutenkin täynnä afrikan sarvesta valuvia klementiinejä, ja nyt vielä pitäisi lisää haalia multivitamiineja monikulttuurisuuden nimissä! Ei. Ei, sanon minä!

Lehden akkamaiset miestoimittajat ovat ilmaiskäherryksessä istuessaan päättäneet vääristellä Timo TiedonAntaja ”Nina” Mikkosen evankeliumia jättämällä jutusta pois oleellisimman kommentin: ”Kyllä kannattaa lukea historian kirjoja saadakseen tietää kumpi oli ensin, muna vai kana. Meillä on ne molemmat kotona.”

Suuri Om rankaisee kilpikonnaan uskovia! Kaapatkoon haukka sinut mukaasi ja pudottakoon maahan huomattavan korkealta!

miksi jokainen vertauskuvallinen asia pitäisi tulkita maapallon muotoiseksi ? tississä on nännit, maapallo on nänni.

Maapallo eli tellus ei ole greippi eikä geoidi vaan se on rauta-nikkeli ytiminen pallo joka on litisttynyt navoiltaan ja on täten ellipsin muotoinen kappale.

vaan eipä tuo pyörähdysellipsoidi nyt sittenkään kauhean hyvin maan mutoa kuvaa. jatketaanko pätemistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen valtio merkitsee Nato-optioita useilla miljoonilla

(PLUUMPERK) Suomí on saanut huomattavaa vetoapua talouden taantumaan. Valtio ilmoitti saaneensa loppuviikolla mahdollisuuden merkitä suuren määrän Nato-optioita huomattavasti nykyistä kurssia...

Close