Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

Bruce Springsteenin konsertin lipunmyynti kaatoi Islannin hallituksen

(SIGUR ROS) Islannin hallitus kaatui kovan kysynnän vuoksi maanantaiaamuna, kun Bruce Springsteen & The E Street Bandin konserttiliput tulivat myyntiin. Islannin pääministeri Njal Haarde ilmoitti jättävänsä eropyyntönsä vielä tänään. Uudet parlamenttivaalit on tarkoitus järjestää toukokuussa.
“Olen todella pahoillani, että tämä hallitus ei voinut jatkaa. Itse olen enemmän Dimmu Borgirin miehiä”, Gaarde totesi.
(Jutun kansalaistoimitti Joukko huolestuneita perheenisiä.)

7 vastausta aiheeseen “Bruce Springsteenin konsertin lipunmyynti kaatoi Islannin hallituksen”

Jos Islannin keikka peruuntuu, Hodorkovski on valmis kutsumaan Bruce The Boss’ n esiintymään sisäoppilaitoksensa pihalle.
Laitoksen johto epäröi.

Tarkennuksena todettakoon, että Hodorkovski haluaisi Springsteenin konsertilla täll’ puolell’ muurien tukea metropoliitta Siemensiä Venäjän ortodosisen kirkon uudeksi päämieheksi.
Ehdolla ovat myös metropoliitat Siemens ja Fillariton.
Ennakkosuosikkina pidetään Gazpromia joka on tuttu miljonääreille. Hallintotehtävissä kunnostautunut Siemens nauttii vankkaa kannatusta kaikkien muurien sisäpuolella. Iäkäs Fillariton on hukannut moponsa.

Nauroin ääneen. Ei ole vastaavaa tapahtunut tämän kyseisen julkaisun lukemisen yhteydessä aikoihin. Syynä lienee päihtymystila.

Olen saanut käsityksen, että Hodorkovski toivoisi nimenomaan Pink Floydia esiintymään sijoituspaikkansa liepeille. Ei kuulemma väliä kummalle puolelle, kunhan tulee paljon porukkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nina Mikkosen kovat väitteet Maapallon muodosta kuohuttavat tunteita

(MIEKKATERVEHDYS) Sydämen asioiden puolustajana tunnettu kotiäiti Nina Mikkonen on jatkanut taisteluaan hyvyyden puolesta pahan puolelaisia vastaan. Mikkonen pitää pöyristyttävänä yleistä...

Close