Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Timo T.A. Mikkonen tuli täyteen

(PUNKALAIDUN) Reservin majuri, viihteen monitoimija ja Suomen paras mies Timo T.A. Mikkonen tuli perjantaina täyteen itseään. Viranomaisten mukaan Mikkonen täyttyi aamupäivällä paikallista aikaa kotonaan.
Päivystävä palomestari kertoi humalassa Lehdelle, ettei Mikkonen ole kuitenkaan vuotanut itseään pahasti yli, joten tapauksesta ei ainakaan toistaiseksi ole vaaraa alueen asukkaille tai reserviläisille. Pelastuslaitos seuraa tilannetta.
Mikkonen on aiemmin tullut täyteen itseään mm. vuosina 1976-2007 noin tasatunnein.

14 vastausta aiheeseen “Timo T.A. Mikkonen tuli täyteen”

Tyypillistä joulunajan menoa, jo reippahat 2000 vuotta sitten Herran enkeli ilmoitti paimenille että Timo T. A . Mikkonen on pian tuleva, mutta nämä sivistymättömät lampaanköyrijät eivät osanneet tervehtiä merkkinä ollutta tähteä oikeaoppisen sotilaallisesti. Tästä heitä nuhdeltiin ja heitä ja sukuaan rangaistiin lievällä paiserutolla.
Kun nyt sitten suomalainen kantakirjamajuri saa tampuurimajurilta ilmoituksen, että hän on teille tuleva, eikä KKM ota sitä kuulevaankaan korvaansa, mikä onkaan maamme kohtalo?

Kaikkivaltiaan ja jumalan edessä, olkoon arvoasteikko aina oikeassa ja koulut homeettomia ja oikeisto aina oikeassa ja amerikka hyvä ja kaunis!

ei ehkä ihan tavan egoismia.
Mielikuva susturkissa Joensuun kentällä odottamassa puhelua raahattavaan NMT-laitteeseensa, koje keskellä pöytää. Katse tiukasti tuohon ihmeelliseen langattomaan laitteeseensa kiinnitettynä.
Ihan harmi, ettei ollut vielä niin pitkällä nmt-verkkorakentaminen Pohjois-Karjalassa.

Minun Timo T.A. Mikkoseni tyhjennetään päivittäin. Joskus loman ajaksi olen vienyt miesten vessaan niin valuu neste sinne lattialle muun sekaan.

Tässäpä vakuuttava näyte Suomen kaikkien aikojen merkittävimmän media-alan pioneerin omilta verkkosivuilta. Olkaamme kiitollisia ja käsi 17 tuntia lipalla.
”Timo T.A. Mikkonen on naimisissa kampaajamestari Nina Mikkosen kanssa ja heillä on vuonna 2002 ja 2003 syntyneet pojat, Mikael Tapio Antero (s. 1971) ja Matias Timo Anshelm (s. 1978). Timo T.A.:lla on edellisestä avioliitosta kaksi aikuista lasta, Tero ja Terhi, 24.”

Joskus olen Timosta dig(k?)annut.Aina pettynyt siihen että jotenkin täysi olo dik(g?)aamisen jälkeen. Timo TA (m?G?K?)aamisen pitäisi ehkä hieman tsiikaa (tsiikaa?) mihin tilaisuuksiin ottaa osaa. Ok?(!) Vai Hä?!

Mistä tuollaisia Timo T.A. Mikkosia sikiää?? Psykiatreille työsarkaa. Onneksi ei ole vaaraksi ympäristölleen – toisin kuin Amerikan Timo T.A. George W. Bush. (Timppa varmaan räjähtäisi tästä vertauksesta..)

Voi Timoparka. Kuvittelen et miltähän näytät kun eukkos värjää sun harmaita hiuksia, Timppa foliot päässä!!!Noin vaikea-asteinen persoonallisuushäiriö ei liene enää parannettavissa, mutta jotain mömmöä vois Nina vois salaa sujauttaa aamupuuroon???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
HS:n Kuopio-sivu palkittiin vuoden parhaana reportaasina

(SANOMATALO) Maakuntalehti Helsingin Sanomien yhdistetty maakunta-, tiede-, luonto- ja matkailusivu on palkittu vuoden parhaana reportaasina. Lääkelaitoksen ja Kuopion orastavasta suhteesta...

Close