Kategoriat
Ulkomaat

Jumala ei mukana neuvotteluissa Gazan alueella

(JERUSALEM) Kaikkivaltias Jumala, taivaan ja maan luoja ei ole millään tavalla mukana Gazan alueen rauhanneuvotteluissa. Julkisuudessa kerrottiin aiemmin diplomaattilähteisiin vedoten, että Jumala todennäköisesti olisi mukana Hamasin ja Israelin hallinnon välisissä neuvotteluissa.
Israelin iskuissa on kolmen päivän aikana kuollut yli kolme sataa ja haavoittunut lähes 1500 palestiinalaista, näiden joukossa useita lapsia.
Kansan valintaa
harkitaan uudelleen?

Joidenkin viranomaistietojen mukaan Jumala harkitsisi lähipäivinä uudelleen aiemmin tekemäänsä Israelin valintaa. Jumala ei ole vahvistanut tietoja, muttei myöskään kiistänyt niitä.
”Onhan se aika selväksi tullut, ettei tämä valittu kansa nyt kovin hyvää mainosta ole. Niin kauan, kuin olivat päähänpotkittavina, niin hyvin meni, Mutta annas olla, kun saavat jollain alueella vähän valtaa, niin välittömästi nähdään, että samanlaista paskasakkia se on tämä kansa kuin kaikki muutkin. Että ihme on, jos ei valittu kansa mene vaihtoon”, kuvailee nimettömänä pysyttelevä virkamies Jumalan tunnelmia.
”Ei sellaisia judeja kuin Jeesus enää oo”, hän harmittelee.

8 vastausta aiheeseen “Jumala ei mukana neuvotteluissa Gazan alueella”

Miksi se jumala ei puhu suoraan? Kaikenlaiset hipit väittää olevansa sen asialla ja höpöttävät sekavia.

Alussa valittu kansa palasi luvatulle maalle. Sitten he miehittivät lisää maita omin luvin ja heistä tuli vallittu kansa.

Virallisen haastattelun jälkeen jumala jatkaa vielä tuohtuneena,
”On se jumalauta kumma, ettei viides käsky mene perille. Kaksi helvetin simppeliä sanaa. Älä tapa! Minä en anna lupaa kenenkään tappamiseen, vaikka ne kuinka muuta väittäisivät. Ja mukamas vääräuskoisten tappamisesta joutuu ihan saletisti helvettiin. Eikä jumalauta yhtään neitsyttä ole tappajille tarjolla vaan kuumaa hiilihankoa perseeseen jokaiselle, joka pistää yhdenkään kylmäksi. On se jumalauta, ettei kukaan tajua.” Jumala purskahtaa lohduttomaan itkuun ja poistuu paikalta mutisten mennessään jotakin maailmanlopusta.

Herra Sebaot pistää todennäköisesti Israelin johdon vaihtoon samaan tapaan kuin kuningas Saul aikoinaan sai kenkää.
Tuollainen hellämielinen tumpelointi, että osa porukasta jätetään henkiin, on kauhistus Herran silmissä. Odotamme vain, että joku profeetta Samuelin nykyinen hengenheimolainen käy paljain käsin pilkkomassa kappaleiksi Hamasin pomon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Timo T.A. Mikkonen tuli täyteen

(PUNKALAIDUN) Reservin majuri, viihteen monitoimija ja Suomen paras mies Timo T.A. Mikkonen tuli perjantaina täyteen itseään. Viranomaisten mukaan Mikkonen täyttyi...

Close