Kategoriat
Ulkomaat

YK: Ynnynnyy

(NEW YORK) YK on tuominnut voimakkaasti Israelin toimet Gazassa. Järjestö on tuoreessa julkilausumassaan muun muassa ilmoittanut, että Israelin tulee välittömästi lopettaa siviileihin kohdistuvat väkivaltaisuudet ”jos sopii, jooko, ei oo pakko”.
YK on arvostellut julkilausumassaan eritoten Israelin iskujen suurta uhrimäärää: ”Eipä tässä, ilmoja pidelly, jos tota millään sopisi, niin jos ette pommittais sitä koulua no nyt te kumminkin pommititte, eipä siinä, sattuuhan näitä, mutta jos ei kumminkaan siviilejä kohti no nyt te ammuitte siviilejä kohti, ette viittis enää, no nyt te ammuitte taas siviilejä kohti, me tästä lähdetäänkin että teillä se tuntuu olevan tässä homma hallussa, että kunhan nyt ette unohda, mitä on puhuttu.”
”Anteeksi, että häirittiin”, alleviivasi pääsihteeri Ban Ki-Moon YK:n kantaa tiedotustilaisuudessa alkuillasta.

Yksi vastaus aiheeseen “YK: Ynnynnyy”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jumala ei mukana neuvotteluissa Gazan alueella

(JERUSALEM) Kaikkivaltias Jumala, taivaan ja maan luoja ei ole millään tavalla mukana Gazan alueen rauhanneuvotteluissa. Julkisuudessa kerrottiin aiemmin diplomaattilähteisiin vedoten,...

Close