Kategoriat
Ulkomaat

Stalin tarkistuslaskennan jälkeen suurin venäläinen

(SOTšI) Asianmukaisesti suoritetun tarkistuslaskennan jälkeen  Josif Stalin on valittu kaikkien aikojen suurimmaksi venäläiseksi. Toveri Stalin voitti venäläisen tv-ohjelman kansanäänestyksen noin 150 miljoonalla äänellä.
Toiseksi ja kolmanneksi jäivät Alexander Nevski ja Pjotr Stolypin, jotka aluksi pääsivät laskuvirheen, inhimillisen erheen tai revareiden toiminnan takia listan kärkisijoille.

2 vastausta aiheeseen “Stalin tarkistuslaskennan jälkeen suurin venäläinen”

Inhimillinen virhe tapahtui siinä että ruvettiin laskemaan ties mistä peräisin olevia epämääräisiä paperilappuja ym sen sijaan että kassakaapista olisi otettu jo valmiiksi lasketut äänet. Samassa kassakaapissa odottavat myös äänestystulokset niistä vaaleista jotka jäivät pitämättä Neuvostoliiton hajoamisen takia. Vielä muutamassa vaalipiirissä on kouluttamatta oikeanniminen Putin-mielinen edustaja ennenkuin nämä tulokset voidaan julkistaa.

(Helvetti) Helvetissä Stalinin menestys äänestyksessä otettiin vastaan riemulla. Ensimmäisenä Stalinia onnitteli Adolf Hitler.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YK: Ynnynnyy

(NEW YORK) YK on tuominnut voimakkaasti Israelin toimet Gazassa. Järjestö on tuoreessa julkilausumassaan muun muassa ilmoittanut, että Israelin tulee välittömästi...

Close