Kategoriat
Kotimaa

HS:n Kuopio-sivu palkittiin vuoden parhaana reportaasina

(SANOMATALO) Maakuntalehti Helsingin Sanomien yhdistetty maakunta-, tiede-, luonto- ja matkailusivu on palkittu vuoden parhaana reportaasina.
Lääkelaitoksen ja Kuopion orastavasta suhteesta kertova sivu vetosi raatiin erityisesti tasapuolisuudellaan. Tuomariston mukaan artikkelissa yhdistyivät savolaisen rodun lupsakkuus sekä kriittinen asiajournalismi yhdessä ”maakuntalehdille harvinaisen puolueettomuuden” kanssa.
”Kallavesi, kalakukko ja villahousut”, lehti hehkuttaa savolaisen sydämen puolesta ja jatkaa:
”Ja tori kuin ’lentokenttä mualiman venäläinen napa.’ Ja luonto lähellä! Ja on tasokkaita ravintoloita!! Ja puolisonkin pitäisi saada töitä täältä!!!”
Helsingin Sanomat ihmetteleekin, miksi lääkelaitoksen 200 nykyisestä työntekijästä vain 12 on valmiita muuttamaan Kuopioon, joka ei ole 40 vuodessa muuttunut miksikään.
”Eivät ole vielä tajunneet, mikä tekee Kuopiosta hienon kaupungin”, viiltävää analyysia harjoittava HS kiteyttää.
Kuopion yliopistoa ja sen lääketieteellistä ja farmaseuttista tiedekuntaa artikkelissa ei mainita, koska sillä ei ole mitään tekemistä Lääkelaitoksen sijoittamisen kanssa.
”Meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin uskoa laatujournalismiin ja luottaa siihen, että lukijat ovat myös jatkossa valmiita maksamaan sen tekemisestä”, Helsingin Sanomien päätoimittaja Janne Virkkunen sanoo.
Seuraavaksi Helsingin Sanomien laatujournalismi keskittyy Ouluun, joka on nasta paikka, vaikka siellä haisee niin pahalle ettei edes Ikea tule kaupunkiin. Eikä muuten Lääkelaitoskaan.

24 vastausta aiheeseen “HS:n Kuopio-sivu palkittiin vuoden parhaana reportaasina”

Muuten asiallinen ja tosi artikkeli, mutta eihän oululaislähtöinen Perttu Kauppinen voisi kirjoittaa negatiivisesti Oulusta,hänelle tuntuu sitä paitsi muutenkin riittävän vain helsinkiläisten perseiden nuoleminen.

pitäisikö (talous ) maailmanloppua pelkäävien nyt pelätä, että ml. ei tarvitsekkaan pelätä ?

kirjoittakaa välillä seksistä, haluan seksiä, olen aina halunnut seksiä ja tulen aina haluamaan seksiä

”Helsinki on ja pysyy Suomi-Neidon peräaukkona.”
Vaikea uskoa, jo miljoona ihmistä asuisi persaukossa tai sen vieressä ja porukkaa tulee kun pipoa lisää?

Asdasdin argumentointi on rautaista: enemmistö (yli miljoona) ei voi olla väärässä. Halusivathan kaikki sitä paitsi 70-luvulla lähiöön, pois järvenrantaomakotitaloistaan. Kannattaa ehkä muistaa, että edelleen yli 75% suomalaisista haluaa asua muualla kuin Helsingissä.
Kuopiota parempaa asuinpaikkaa on vaikeaa kuvitella. Sijainti miltei keskellä Suomea, järvimaisemaa, lunta talvella, lyhyt matka Nilsiään. Miinusta on kaupungin tyhjä kassa ja se, että asukkaista valtaosa on savolaisia.

Sama, mitä Bristol etc. sanoi Kuopiosta on sovellettavissa myös Turkuun. Hieno kesäkaupunki, rikas historia, sijainti lähellä maailman kauneinta saaristoa, lyhyt matka Rymättylään. Miinusta on kaupungin idiootit päättäjät ja tyhjä kassa ja se, että asukkaista valtaosa on turkulaisia.

Mitämitä, tämä keskustelupalsta alkaa ”asiallisuudellaan” muistuttaa HS.fi:n keskustelupalstaa. Yhtä tyhmiä kommentteja, siis.
”Vaikea uskoa, jo miljoona ihmistä asuisi persaukossa tai sen vieressä ja porukkaa tulee kun pipoa lisää?”
Oletko koskaan kuullut raatokärpäsistä? Nekin tykkäävät paskasta ja niitä on miljoona: ei siis voi olla väärässä!

Hiljaa saatanan kateelliset landepaskat. Kyllä ymmärrän, että vituttaa asua keskellä korpea ainoana työnä karhujen paneminen ja kossun naukkailu, mutta ei sitä nyt silti täydy tänne tulla avautumaan elämän surkeutta.

Myö maatilan isännät ollaan vahavasti sittee mieltä, jotta näessä ajankohtaeskeskusteluessa pittääsi enemmältikkii vaktojen pohjalta johttoo mielipitteittään, eekä pelekästään lisseitten varassa pelehtivä! Nyttehä on nämä EU-direhtiivilöesettii… tirekttööri… rikkeeri… mietyö…

Turun pitäisi saada pääkaupungin arvo takaisin. En kyllä ihan varma ole missä Turku on, mutta sanovat, että peräaukon lähellä. Luulin, että se olisi ollut Kemi, mutta Kemi onkin kuuleman mukaan Suomen Turku.

Toivoisin asiallista keskustelua vakavista asioista, eikä se sitä tarkoita, että olisi joku pönde, vaikka maaseudulla asuu, tai että Oulu olisi jotenkin huonompi paikka verrattuna, niin ja sitä paitsisanoo:

Nyt menitte kyllä liian pitkälle kun Oulua aloitte haukkua. Melkein vaaksan varran kartalla.

Näköjään aikovat pistää kaikki valtion laitokset matalaksi, kun merentutkimuslaitoskin yhtäkkiä lakkautettiin eli ”siirrettiin” ja samoin käy ympäristökeskusten. Mutta onhan se tärkeää, että Kuopion työttömille saadaan töitä. Eri asia uskaltaako niitä lääkkeitä sitten enää suuhunsa pistää.

Merentutkimuslaitosta ei olisi kannattanut lakkauttaa. Senkin olisi voinut hajasijoittaa Kuopioon. Kallan rannoilla on jo vanhastaan vankka tietämys suolamuikuista ja muista meren hedelmistä.
Merentutkimuslaitoksen lakkauttamista esittänyt työryhmä perusti raporttinsa kristillisiin arvoihin, ja argumentoi merentutkimisen käyvän ajan mittaan turhaksi, sillä Jumalan toisen vihan maljan jälkeen kaikki meren elävät kuolevat (Ilm. 16:3), ja Uudessa Jerusalemissa ei merta enää ole (Ilm. 21:1)

Peräaukko on erittäin tarpeellinen, ei millään pahalla, tiedoksi vain, ja
Suomen Turku on Pori.

mara ei ottanut tarjaa stratekisista ja taktisista syistä os
loon. pienen maan on hyvä pelata kaksilla korteilla, varsinkin
kun naapurina on iso- ja ei niin viisasmaa.

Sain Aikakaus-Lehden postissa viime viikolla ja sen jälkeen elämäni muuttui kertaheitolla. Lehti on niin hyvä, että aion perua kaikki muut lehtitilaukseni ensi vuodelle! Edes Alibia en enää aio lukea (mutta ehkä Rikospostia silti).

salomaa hesarissa kertoo Suomen armeijan olen yhtä huono kuin Georgian, on täällä
ainakin polttopulloja käytetty, ja kai pyöräkin nähty, jopa käytössä ollut.

”Katsos poika, muumipeikko on niin pyöreä kun hänelle ei huomattu tehdä peräreikää.”

Helsingin lumilinkoseura Jussi Ahteen ja Jere Karalahden johdolla vaatii kompensaationa lumitykkejä helsinkiin. Oma lumi kun ei tahdo riittää.

Helsingin lumilinkoseura Jussi Ahteen ja Jere Karalahden johdolla vaatii kompensaationa lumitykkejä helsinkiin. Oma lumi kun ei tahdo riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ministeri Thors toi hasista mielenosoituksena

(KÖPENHAMINA) Eurooppaministeri Astrid Thors (r.) toi EU-kokousmatkaltaan kymmenen grammaa hasista mielenosoituksena Suomen huumausainelainsäädäntöä vastaan. Thorsin mukaan ostoksiin tuli tilaisuus metroa...

Close