Kategoriat
Kotimaa

Ministeri Thors toi hasista mielenosoituksena

(KÖPENHAMINA) Eurooppaministeri Astrid Thors (r.) toi EU-kokousmatkaltaan kymmenen grammaa hasista mielenosoituksena Suomen huumausainelainsäädäntöä vastaan. Thorsin mukaan ostoksiin tuli tilaisuus metroa odotellessa. Hasiksen myynti on kielletty EU:ssa.
Thors myös esitteli ostoksiaan EU-kokouksen tiedotustilaisuudessa. Hän halusi tempauksellaan kiinnittää huomion nykyisen huumausainelainsäädännön mielivaltaisuuteen.
”Nykyinen lainsäädäntö loukkaa selvästi monen suomalaisen oikeustajua. On kummallista, että hasiksen, marihuanasta nyt puhumattakaan myynti on kiellettyä, vaikka tupakka on terveydelle selvästi vaarallisempi aine. Se on täysin epäloogista” Thors perusteli.
”Järki
käteen”

Thors kertoi tiedotustilaisuudessa myös tuoneensa toisinaan aiemminkin kannabistuotteita kavereilleen ja illanistujaisiin. Hänen mukaansa säännölliset mielenosoitukset ja kansanliikkeen perustaminen kannabiksen laillistamisen puolesta ovat nimenomaan merkki siitä, että nykyiset lait koetaan laajalti epäoikeudenmukaisiksi.
”Jos vaikka kaksi viikkoa sitten jointin polttanut ihminen tuomitaan liikenteessä huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajamisesta, koska veressä on vielä kiellettyjen aineiden hajoamisjäämiä, niin tuntuu kyllä aika kovalta tuomiolta” Thors toteaa.
”Toivoisin nyt, että Euroopan komissio arvioisi kiihkottomasti kannabiksen, alkoholin ja tupakoinnin haittoja koko EU:n laajuisesti. Rajoitusten pitäisi olla suhteessa aineiden vaarallisuuteen.”

20 vastausta aiheeseen “Ministeri Thors toi hasista mielenosoituksena”

Tämä ja HS:n Kuopio-juttu alkavat olla jo aika viiltävää satiiria, kyse ei ole enää pelkästään hauskuttelusta. Hyvä!

Silminnäkijähavaintojen mukaan Thors osti myös ison tukkupakkauksen niin kutsuttua ”Göteborg’s Gang Rape” -laatua edustavaa khat-huumausainetta, jonka hän aikoo tiedotteensa mukaan jakaa yksin keskiyöllä Kaisaniemen puiston läpi käveleville nuorille naisille. Thorsin mukaan kyseisen aineen tuominen Suomeen ei ole yhtään paha juttu eikä keneltäkään pois, ja vaikka olisikin, niin ongelmista olisi turha puhua, sillä faktahan on että kaikki suomalaiset miehet hakkaa niiden vaimoja joka aamu ja päivä ja illalla ne raiskaa ja hakkaa ja alistaa taas ja lasikatto miehen euro naisen kaheksakytsenttii kukkaruukku marsipaani Pekka-Eric Auvinen.

Vaikka kyseisen journalismin helmen myötä rakkauteni virtaakin lähes täydellä teholla, unohdettiin siinä mainita myös monien psykedeelien laillistaminen vähemmän haitallisempina aineina. Tästä johtuen joudutte kaikki ikuisiksi ajoiksi Helvettiin. Aam..uja! Hajotkee juudaat sinnennii, hähhähhää.

Tästä en ihan tajunnut pointtia (vitsiä?). Ainoa (luultavasti) fiktiivinen asia jutussa on, että Thors olisi tuonut hasista Suomeen. Muu osa jutusta onkin sitten ihan tylsähköä rutiiniluontoista tosiasioiden latelemista. Hulvatonta komiikkaa tuollainen oli joskus 1980-luvulla esimerkiksi Bill Hicksin esityksissä, kun tieto siitä, että esimerkiksi tupakka todellakin on paljon vaarallisempaa kuin kannabis, oli vielä uusi.

Hei b-h, viitsitkö vihjata minulle, mikä ajankohtainen asia pitää tietää, jotta tämän jutun huumori aukeaisi minullekin? Nauraisin mielelläni, jos vain tietäisin, että mille.

ajan kohta: Kyllähän minä tuon uutisen olin lukenut alun perinkin. En vain tajunnut mitä huumoria kätkeytyy siihen, että vaihtaa sanan nuuska tilalle sanan kannabis. Tosin ehkä tuo juttu aukenisi paremmin, jos olisin fanaattinen nuuskan ja/tai kannabiksen vastustaja.

kannabis lailliseks ja tuotot valtiolle 🙂
nuuska, my ass.
astrid thors, my ass hiukan enemmän. viitsisikö kukaan tummaihoinen Lehden ™ lukija raiskata tän ämmän ni saatais sen suu kiinni?

axxa, ehkä siinä haetaan sitä että thors perustelee tuota tuontiaan sillä että aine on vähemmän haitallista kun nykyinen laillinen vaiehto ja kuinka ollakaan myös kannabis on tätä. Kaksinaamaisuutta 100%. Emt..

Niin, ja nuuskan puolesta käytetyt argumentit pätevät siis tosiaan ihan sellaisinaan myös kannabikseen.

Unohditte mainita jutussanne että Thors vaatii jatkossa myyntiin tulevan hasispaketin kylkeen varoitustekstit haitoista molemmilla ”kotimaisilla”. Ja pakkoruotsin opintoja mamuille, jotta pystyvät ymmärtämään varoitukset. Eikös tuotevastuu vaatisi RKP:n kylkeen myös varoituksia pakkoruotsin haitoista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden joulukalenteri, 9. ja viimeinen luukku

Mysteeritaiteilijamme oli Sami Myllyniemi, jonka töihin voi tutustua lähemmin osoitteessa www.samimyllyniemi.net

Close