Kategoriat
Kotimaa Live

Tanja Karpela lihonut, laihtunut, pysynyt ennallaan

(VALTIOSAALI) Kokoomuksen kansanedustaja Tanja Karpela astui juuri sisään valtiosaliin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Yleisöä kohahdutti sisääntulossa etenkin Karpelan lihominen/laihtuminen/ennallaan pysyminen sekä Karpelan väsynyt/pirteä/iloinen/surullinen olemus.
Karpelan mukana oli taas joku tyyppi.

3 vastausta aiheeseen “Tanja Karpela lihonut, laihtunut, pysynyt ennallaan”

Onko Tanja loikannut Keskustasta Kokoomukseen? Herra Isä, Lehdellä on käytössään aikakone….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Elokuvatarkastamo muistuttaa vanhempia Linnan juhlien televisioinnista

(TUBBS-STUBB) Suomen elokuvatarkastamo on huolestunut tiedoista, joiden mukaan tänäkin iltana monet lapset katsovat vanhempien valvomatta Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton televisiolähetystä....

Close