Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Elokuvatarkastamo muistuttaa vanhempia Linnan juhlien televisioinnista

(TUBBS-STUBB) Suomen elokuvatarkastamo on huolestunut tiedoista, joiden mukaan tänäkin iltana monet lapset katsovat vanhempien valvomatta Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton televisiolähetystä.
Tarkastamo huomauttaa, että ohjelma sisältää lukuisia järkyttäviä kohtauksia, jotka voivat olla haitallisia lapsille. Tällaisia ovat muun muassa presidentin iltapuku, Jutta Urpilaisen entree sekä varsinkin leikkaamattomassa versiossa näkyvä ns. ”Tanssilattiakohtaus”.
Tarkastamon mielestä vanhempien pitäisi aina olla mukana varsinkin pienten lasten katsoessa televisiota. Lapsille olisi pystyttävä selittämään, ettei kaikki ruudusta näkyvä ole välttämättä totta.
”Pienet lapset voivat jäädä siihen uskoon, että linnan juhlien vieraat olisivat oikeasti Suomen tärkeimmät ihmiset tai että itsenäisyys koostuu sotilasparaateista ja siitä, että iskelmätähdet pääsevät kertomaan televisiossa, mitä itsenäisyys heille merkitsee”, tarkastamon edustaja Brigitte Parkcom sanoo.

Yksi vastaus aiheeseen “Elokuvatarkastamo muistuttaa vanhempia Linnan juhlien televisioinnista”

Ettekö te voisi vittu voi laittaa koko juttua syötteeseen kun ne on muutenkin tätä ”pitkiä”?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kättely jatkuu Linnassa modeemien kesken

(DOHA) Sillä välin, kun kättely Linnassa yhä jatkuu, lienee juuri sopiva hetki tarkastella lähemmin itse juhlasalia ja muita järjestelyitä. Linnan...

Close