Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Jonot presidentin vastaanotolle edelleen liian pitkiä

(LINNA) Sosiaali- ja terveysministeriö moittii Itsenäisyyspäivän vastaanottoa lainvastaisista jonoista. Ministeriö huomauttaa raportissaan, että pääsyä presidentin vastaanotolle voi joutua odottamaan jopa useita vuosia, eikä kaikille välttämättä tarjota mahdollisuutta ollenkaan.
”Vaikuttaa siltä, että jonot eivät täytä hoitotakuun vaatimuksia”, arvioi ministeriön tarkastaja Hans Votti.
Myös varsinaisella vastaanotolla on havaittu monia puutteita. Tarkastajat huomauttavat, että iäkkäätkin ihmiset voivat joutua seisomaan jopa tunteja ahtaissa tiloissa ja epämukavissa vaatteissa. WC-tiloja ei ole riittävästi, ja booli maistuu pahalle.
”Visa Electron ei käy!”, muistuttaa Votti, jota vituttavat jonotuksessa myös ämmät, jotka eivät tajua punnita juureksiaan ja kaivavat saatana pankkikorttia tuntikausia laukkunsa kätköistä.

2 vastausta aiheeseen “Jonot presidentin vastaanotolle edelleen liian pitkiä”

Virheelliset kutsut turhauttaneet asiakkaita
(KANSLIA) Itsenäisyyspäivän kutsuja on tänä vuonna vaivannut painovirheen takia väärille asiakkaille lähetetyt kutsut. Raksamies Pekka kertoo odottaneensa oikean takahampaansa paikkaamista seitsemisen kuukautta.
”Ja voihan jumalauta kun sitten vihdoin sain hammaslääkäriin kutsun. Ehdin jo huokaista että kohta voi taas syödä muutakin kuin velliä ja jogurttia, mutta eikös mulle sit perkele kerrottukin että se oli joku moka”, Pekka tiivistää.
Tasavallan presidentin kanslia pahoittelee sekasotkua. Kansliasta kerrotaan, miten väärän kutsun voi helposti tunnistaa:
”Jos ilmoitettu aika on ennen ensi vuoden toista puoliskoa, kutsu ei ole aito

Välttääkseen levottomuuksia poliisi varautuu ensi kerralla jakamaan eväspusseja Linnan jonossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tanja Karpela lihonut, laihtunut, pysynyt ennallaan

(VALTIOSAALI) Kokoomuksen kansanedustaja Tanja Karpela astui juuri sisään valtiosaliin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Yleisöä kohahdutti sisääntulossa etenkin Karpelan lihominen/laihtuminen/ennallaan pysyminen sekä Karpelan...

Close