Kategoriat
Live Ulkomaat

Väliaikatilanteita Yhdysvaltain vaaleista

Florida – Ohio 2-2, ensimmäinen erä – Ottelua on leimannut tiivis puolustaminen, mutta epävarman maalivahtipelin takia maaleja on lipsahtanut molempiin päihin jo kaksi. Tuomaristo on jakanut tähän mennessä neljä kaksiminuuttista.
Biden – Palin 39-37, neljännen erän loppu – Biden hallitsi kolmea ensimmäistä erää ja sai muutaman hyvän sarjan vartaloon, mutta ei onnistunut lyömään ratkaisevaa iskua Palinin puolustuksen läpi. Neljännessä Palinin oikea suora – vasen kohokoukku -yhdistelmä horjutti pahoin Bideniä, ja ottelu saattaa olla kääntymässä.
Juha ”Hussein” Nönnönnöö – Pekka ”Sidney” Sejase 0-0 – Vittu jätkät nyt oikeasti järki käteen ja ne saatanan virtuaalikynttilät sammuksiin. Luuleksää olevas joku Bobby Orr, vai?

2 vastausta aiheeseen “Väliaikatilanteita Yhdysvaltain vaaleista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Obama vahvoilla Suomen ennakkoäänien jälkeen

(FACEBOOK) Kun kaikki suomalaisten, 18–35-vuotiaiden Facebookin käyttäjien äänet on laskettu, johtaa demokraattiehdokas Barack Obama selvästi Yhdysvaltain presidentinvaalissa. Lehden haastattelemat asiantuntijat...

Close