Kategoriat
Live Ulkomaat

Etyjin vaalitarkkailijat huolestuneita USA:n vaalien puutteista

(VIRGINIA, OHIO, FLORIDA, VERMONT, NEW YORK JNE.) Kansainväliset vaalitarkkailijat moittivat Yhdysvaltain presidentinvaaleja pahoista puutteista. Tarkkailijoiden mukaan äänestys ei ole monilla paikkakunnilla täyttänyt demokratian kriteereitä, esimerkiksi puutteellisten vaalilistojen, viallisten äänestyskoneiden tai liian pitkien jonojen takia.
Venäjä, Kiina ja Venezuela ovat luvanneet toimittaa tarvittaessa apua Yhdysvalloille ja tukea maata demokratian rakentamisprosessissa. Etyjin puheenjohtaja, ulkoministeri Alexander Stubb on jo vieraillut kaikissa Yhdysvaltain osavaltioissa kolmesti seuraamassa tilannetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Väliaikatilanteita Yhdysvaltain vaaleista

Florida - Ohio 2-2, ensimmäinen erä - Ottelua on leimannut tiivis puolustaminen, mutta epävarman maalivahtipelin takia maaleja on lipsahtanut molempiin...

Close